MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17247 Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka....

2014-11-24 17:43

#17239: - Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka.... 

 A v čom konkrétnom klame? :)) Že nesúhlasí s tým, čo tvrdí propaganda riadená z Washingtonu? To je predsa pochopiteľné, pretože on bráni záujmy  svojej krajiny a tie sú v rozpore so záujmami konkurenčnej veľmoci - USA, ktorá sa snaží euro-ázijskú veľmoc ,Rusko, všemožne oslabiť, pretože Rusko je prekážka ich expanzie.  Americká protiruská propaganda je horšia ako tá goebelsovská. A médiá v Európe poslušne papagájujú to, čo im ona nalinkuje.

Nič nové pod slnkom, podobne sa chovali západné veľmoci k Rusku už v čase Krymskej alebo I. svetovej vojny. Snáď neveríte v úprimné priateľské vzťahy medzi nimi? :-) Dnes sa podstatne  počet veľmocí zredukoval - tie bývalé európske sú už viac-menej len v úlohe štatistov. 

Neviem, načo rozoberáte komunistov. Rusko nie je komunistické. Je to typická postkomunistická krajina, kde si ekonomickú moc uzurpovali oligarchovia, pochádzajúci z nomenklatúrnych kruhov a kriminálnych živlov ( alebo si ako kriminálne živly pri privatizácii a lúpení prv štátneho majetku počínali). Je to krajina s krátkou, skoro žiadnou tradíciou demokracie - chvíľku medzi Februárovou a Októbrovou revolúciou, uvoľňovanie za peresestrojky ... Putin, či sa Vám to hodí alebo nie, dal Rusko do poriadku po Jeľcinovi a ako-tak držal za brady oligarchov aj všelijakých ultra... Namiesto neho by tam mohol byť oveľa horší silný prezident. Ja sa nedivím, že za ním stoja aj popredné ruské osobnosti, o.i. mal podporu aj Solženicyna. Vrátil Rusom sebavedomie a pocit dôstojnosti, hrdosti na svoj národ. To, že sa mieni rozpínať a má v pláne získať pod svoj vplyv krajiny bývalého sovietskeho bloku  - to sú len zámerne posilňované fóbie, ktoré majú svet postaviť proti Rusku. Ukrajina má možno zvláštne postavenie - Ukrajincov Rusi pokladajú za svojich rodných, za jednovaječné dvojča. A v neposlednom rade nemôžu pripustiť vojenské základne NATO tesne pri svojich hraniciach. To je tiež logické:). Pôvodne, ak si pamätáte, bolo sľúbené, že ani bývalé štáty východného bloku nebudú súčasťou paktu NATO, ale ostanú neutrálne. A teraz USA, keď majú palec, chcú uchmatnúť celú ruku... 

Ukrajina- to je časovaná bomba v Európe. Podporou ukrajinských extrémistov a oligarchov hazardujete s budúcnosťou strednej Európy. Ich chorobný nacionalizmus a budúca rozpínavosť Vás asi netrápi:)). Tak sa trochu zaujímajte, akú si vymysleli národnú mytológiu! Presne ako v hitlerovskom Nemecku! 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17249 Že nebyl ukraden Krym? Vždyť to Putin sám přiznal, bylo to prý "jeho rozhodnutí" Krym ukrást....

2014-11-24 17:49:30

#17247: - Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka.... 

 ....že na Ukrajině nejsou ruští vojácí? No to snad ani nelze myslet vážně a kdo by tam potomo tedy válčil, to si jako myslíte, že půjdou občané země vykrást sklady zbraní a proč by to dělali? Jaký by k tomu měli důvod, někdo snad zavraždil jediného Rusa na Ukrajiněn či Krymu, jo aby ani nemohl :-) hmmmm tak hned se to vyjasnilo, proto rozpoutali válku a vybírají daně na území cizího státu. 


Nepřihlášený uživatel

#17252 Re: Re: Ukrajina časováná bomba

2014-11-24 17:54:00

#17247: - Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka.... 

 To je agitka, jako z dob normalizace!!

Na Ukrajině je válka, kterou rozpoutal fašista Putin, bojí se, aby se NATO nedostalo příliš k RUSKU, nechce, aby Ukrajina vstoupila do EU a do NATO!!!

Obhajovat fašistu Putina může zase jenom fašista.

Roman Skácel
Hodonín

#17574 Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka....

2014-11-25 09:29:36

#17247: - Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka.... 

"...čo tvrdí propaganda riadená z Washingtonu?"

Dovoluji si upozornit, že nejde o propagandu, ale už 20 let o oficiální politický směr v ČR, dokonce i na Slovensku, a dokonce už od dob "Vašeho tatíčka" Mečiara, kerý položil nejen základy Vaší státnosti, ale i základy politické kultury u Vás. Právě na něm se dá dokonale doložit, jaký bude obraz Zemana už za jediné desetiletí...

Čeští i slovenští vojáci jsou vojáky NATO a české a slovenské firmy jsou evropskými, a to na společném evropském trhu, v rámci EU.

A když mi nevěříte, mrkněte do vlastní peněženky, čím platí většina Evropy, hlupáku...