MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17173 Re: Re: RUSKÝ ŠVÁB ZASE DĚLÁ OSTUDU

2014-11-24 15:57

#17131: Roman Skácel - Re: RUSKÝ ŠVÁB ZASE DĚLÁ OSTUDU 

 Pane Skacel,neříkejte mi že ta zloba nenávist jde z Vašeho nitra.Přece nem§žete být tak zlý nebo pošetilý.Musíte vidět že my tu chceme žít v klidu,míru aby sme mohli  dělat co nejlépe pro naši vlast at má ve světě dobré jméno a o to se snaží i Zeman.Přestante už poslouchat ty co Vám našeptávají.Jedině že Vás dobře platí za to svinstvo co tady děláte.

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#17582 Re: Re: Re: RUSKÝ ŠVÁB ZASE DĚLÁ OSTUDU

2014-11-25 10:32:45

#17173: - Re: Re: RUSKÝ ŠVÁB ZASE DĚLÁ OSTUDU 

Nejde o zlobu ani o Vaši lásku k Zemanovi, jde jen o Pravdu a Lež, ve všech jejích podobách (polopravdu, skoropravdu skoro lež). Už dávno.

Tak Vy osobně chcet žít v míru? To mám pro Vás špatnou zprávu, Váš i můj prezident poněkud destabilizuje svojí podporou Rusku, jinak vcelku jednotný postup proti této zemi, za její válku proti Ukrajině, s cílem je rozvrácení cestvosti země i státnosti Ukrajiny a nejspíš rovnou vyvolání skutečné občanské války v této zemi, s nedozírnými následky vojenskými i humanitárními. Ukrajina hraničí s EU a také NATO. Kdo tedy chce a nechce válku logicky? Já, nebo Vy?

Tak Zeman se snaží svými činy i slovy prosazovat dobré jméno naší země? To je mi novinka, výroky amerického senátora MaCaina, bývalého švédského premiéra, dokonce i ukrajinského premiéra a mnoha a mnoha jiných (v sobotu otiskl americký Washington Post, jeden z nejčtenějších deníků v USA, seriózní pojednání o tom, že Zeman už je prakticky mluvčím Kremlu), poněkud svědčí o pravém opaku, s ohledem na ukotvení ČR v EU i NATO.

Jediný, kdo ho opravdu chválí je oficiální ruská televize. A pak už jen jeho vstoupenci u nás, ovšem ti Rusové aspoň na rozdíl od Vás osobně, vědí proč ho chválí. Ani Vám nebudu vysvětlovat, proč a co si o něm myslí poněkud masověji lidé u nás, stačí věřit vlastním očím a uším. JJ, já vím, právě tohle je pro Vás to nejtěžší...

To, co tady dělám je dílo neplaceného a zcela svobodného jediného občana, pálím Vás všechny, Zemanovi vstoupence, příznivce a členy jeho kultu, jako oheň, protže mohu bez problémů objekivně pravdivými argumenty doložit, že ti ZMATENÍ HLUPÁCI jste Vy všichni, i kdyby Vás bylo několik milionů. Jako že patrně opravdu je...

A v tom je ten vtip, myslela jste si, že takoví neexistují, že všechny u nás v zemi řídí politická, nebo i jiná ideologie, jaká řídí i Vás osobně.

Omyl! A už dávno nejsem zdaleka sám... 


Nepřihlášený uživatel

#17586 Re: Re: Re: RUSKÝ ŠVÁB ZASE DĚLÁ OSTUDU

2014-11-25 10:53:35

#17173: - Re: Re: RUSKÝ ŠVÁB ZASE DĚLÁ OSTUDU 

ÁÁÁÁ,  ŽE BY MEZI NÁS ZAVÍTALA SOUDRUŽKA KABRHELOVÁ ??