MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

jm

#17154 Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka

2014-11-24 15:29

#17124: Roman Skácel - Re:  

 Pane Skácele vypisujete už drahnou dobu svoje moudra a nechci zpochybňovat,že jste Skácel z Hodonína....pokud jste tady tak dlouho,tak již víte,že tyto petice se dají snadno ošálit...není problém si zkopírovat emailové adresy svých známých ,kteří otevřou a zjistí,že podepsali,ale lepší je vymýštet emailové adresy a jména a podepisovat....takže...až bude 95 tisíc ověřených podpisů na papírových peticích...jásejte....nevím od kdy Vám vadí někdo,kdo hovoří rusky...Vy jste se rusky neučil ?(nevím,jaký jste ročník,pravda)....víte o tom,že je už zase poptávka na výuku ruského jazyka ve školách....? a opravdu nevím,co jste chtěl říct "aby zde neexhiboval v ruských, kazašských, bělorusakých a pozítří i tádžických televizích"....to znamená,že může mluvit jenom v USA a zemích .kde se mluví anglicky? (mimochodem...chtěla bych vidět,jak mluvíte anglicky Vy)...jste nedouk a nevidíte si do pusy....

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#17179 Re: Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka

2014-11-24 16:08:50

#17154: jm - Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka  

Jste zde taky už dlouho, dokonce s "jm" docela déle, než jinak zcela anonymně. :-)

Šálení, konspirace, podvody, spiknutí, lhaní a jiné šarády, by byly k něčemu tam, kde by o odvolání Zemanů vůbec šlo, tohle je jen manifestace (od začátku byla s ohledem na Ústavu ČR a bezcharakternost t.č. prezidenta) a já pod svým jménem odeslal právě jen jeden hlas. Dokonce už nikdo jiný z mojí rodiny, přestože mají ostatní vcelku jasno, jenže politicky jim je to ukradeno, když se jinak mají velmi dobře ekonomicky a o nic zde nejde...

Kazachstán, Rusko ani Tádžikistán nejsou naši strategičtí partneři, do těchto míst udáváme aktuálně úhrnem tak cca 1% exportu (jinam tedy 99%, že jo?) a naše saldo s těmito kraji je výrazně záporné, protože od Ruska a spol. bereme větší část naší aktuální potřeby plynu a ropy.

Jak jednoduché by bylo tam rázněji zabušit na dveře a oznámit, že už brát ropu a plyn budeme poněkud více odjinud, než od nich, tedy pokud nebudou i oni brát protihodnotou více našeho zbožíčka, když penězi poněkud neoplývají a ani výhledově nebudou, ba právě naopak?

Jen politický kretém, který má Vaši plnou podporu (aniž tušíte proč vlastně:-), by se doprošoval tam, kde stačí jen říci si o reciprocitu, řekněme obchodní vyváženost vzájemného vztahu. Nebo začít pro začátek pracovat na vyváženosti tak, že prostě omezíme konzum z těchto exotických krajů a nakoupíme za světové ceny v USD paliva jinde. Tomu by tito "demokraté" rozuměli, to je totiž jejich politický styl, víme...?

No a kde si myslíte, že se "politický Kretén" aktuálně doprošuje totalitních Bohů Východu o to, abychom s nimi směli obchodně spolupracovat, se suitou svých politických sponzorů?

P.S. Kde? To nedáte, madam... :-)


Nepřihlášený uživatel

#17183 Re: Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka

2014-11-24 16:13:48

#17154: jm - Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka  

Pokud je Vam znamo, jak lehce lze tuto petici osalit, mluvite zrejme ze sve zkusenosti. Nebo petice ve prospech Zemana je kristalove cista a pouze tato zmanipulovana?


Nepřihlášený uživatel

#17184 Re: Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka

2014-11-24 16:13:59

#17154: jm - Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka  

Pán prezident Zeman, pokiaľ sa mlčiaca väčšina nespamätá a nepostaví sa proti tejto nejapnej protizemanovskej kampani, by naozaj mal odstúpiť. Nie preto, že by nebol osobnosť na svojom mieste a človek, ktorý si vie stáť za svojím názorom, ale preto že v tom prípade si národ nezaslúži, aby bol jeho prezidentom. Prajem týmto cvokom, aby bol na miesto Zemana zvolený niektorý z tých ctibažných intrigánov, ktorí iniciovali túto nechutnú hru, resp. šli po ruke jej iniciátorom. Potrebujú padnúť na tú hubu.