MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17147 Vy si snad myslíte, že si se svým poslance nedopisuji? Co si vůbec myslíte?

2014-11-24 15:03

#17130: jm - Vy jste dokonce natolik hloupá 

Vy stu stojíte za Zemanem, ale vůbec neste schopna napsat proč za ním stojíte, ale druhé napadáte. Vy která nic o druhých netušíte tu napadáte diskutující a drze tvrdíte, jak se lidé na Krymu chtěli odtrhnout od Ukrajiny a ani nevíte, že tam ruská pakáž vyměnila celé tamní politické vedení a co víc, Krym okupovala. 

Kde berete tu drzost vůbec psát do diskusí? Vždyť jste stejná jak zrůda Zeman. 

Odpovědi

jm

#17175 Re: Vy si snad myslíte, že si se svým poslance nedopisuji? Co si vůbec myslíte?

2014-11-24 16:01:39

#17147: - Vy si snad myslíte, že si se svým poslance nedopisuji? Co si vůbec myslíte?  

 Omyl vážený...já nestojím za prezidentem Zemanem,protože jsem ho nevolila...ale píšu proti takovým jako jste VY....urážíte,neuznáváte jiný názor a kdo napíše něco jiného je" drzá zrůda"....takový jako Vy,mě nemůže urazit ani náhodou,ale kvůli Vám nepřestanu psát ,jak to vidím,(a nemyslím si,že mám patent na rozum)...to VY ukazujete,že nejte demokrat ,ale fanatik a ti jsou nebezpeční (brrr...když si vzpomenu na nějakého Urválka...stejná rétorika)


Nepřihlášený uživatel

#17194 Re: Vy si snad myslíte, že si se svým poslance nedopisuji? Co si vůbec myslíte?

2014-11-24 16:30:18

#17147: - Vy si snad myslíte, že si se svým poslance nedopisuji? Co si vůbec myslíte?  

 Vy tu nadávate na Rusko a vraj sa tam hrubo porušujú ľudské práva- ale zatvárate oči pred tým, čo sa deje na Ukrajine a koho vyniesol k moci Majdan- to je fašisticko-oligarchická morálna spodina a hrubo porušuje ľudské práva. Na to netreba sledovať ruské médiá, hoci treba rozumieť trochu rusky a ukrajinsky, aby si človek vedel vyhľadať a analyzovať zdroje informácií na internete od obyčajných ľudí - dobrovoľníkov, ktorí uverejňujú  informácie, fakty, zatajované mainstreamovými médiami na Západe. Propagandistické videá a videá nasnímané očitými svedkami, výpovede ľudí, ktorí sú postihnutí občianskou vojnou na Donbase, sú dve rôzne veci - a každý, kto len trochu chce, dokáže rozoznať, či ide o snahu o manipuláciu, alebo o úprimnú výpoveď. Ľudia v Slavjansku, Mariupole alebo Charkove sa dnes BOJA prejaviť svoje názory a majú prečo. 

http://youtu.be/Xip2DMXquLM?list=UUHocyF8bHdfzxSV3Ehn6Wqw