MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#16888 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy ne

2014-11-23 21:37

#16698: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazv 

Berte na vědomí, že zde míním prezentovat svoji PRAVDU k činům prezidenta naší republiky a dále jsem přesvědčen o svém právu ke zveřejnění této svojí pravdy k diskuzi...

Je mi jedno, o čem vlastně chcete diskutovat, pravda o našem prezidentovi je základem a pokud chce diskutovat cokoli jiného, tak je zde spousta jiných lidí, kteří Vám rádi budou k dispozici.

P.S. Zůstaňme u tématu pokud chcete, jinak nemá cenu ani dále pokračovat. Mám právo i povinnost vnímat tuto problematiku bez ideologických pohledů (kterými jste doslova napěchován Vy) na věc a odmítám jakékoli zkreslení i uhnutí od podstay problematiky. Mě je ukradená sod.dem., která nesouvisí s aktuálními potížemi na Hradě, protože tam vládne jediný problém, bezcharakternost, egocentrismus, alkoholismus a politická stupidita. Souhlaste, nebo i ne, je mi to jedno, takto to vidím jednoduše já a to ostatní je jen o Vašem vztahu k podstatě problému.

P.P.S. Buď to vidíte stejně, nebo i jinak, o tom s Vámi dále budu rád diskutovat, nechci to téma rozpliznout tam, kam ho směřujete a o Zemanovi budu diskutovat jen to, co opravdu mohu doložit, to ostatní se mě netýká. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16938 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikd

2014-11-24 05:15:53

#16888: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy ne 

 P.P. P. S. Nič iné, než prezentovanie seba a "svojej pravdy" ani nerobíte. Len maličkú opravu by to chcelo - vymeniť slovo pravda za slovo bludy.