MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

zdenben

#16676 Re: Re: Podporuji prezidenta Zemana

2014-11-23 14:21

#16577: Roman Skácel - Re: Podporuji prezidenta Zemana 

 Pane Skácele, dekuji za osvicenou lekci jedineho spravneho a demokratickeho smysleni. K te Vasi zaverecne deklaraci uz staci jen dodat ono proslule komunisticke "Republiku si rozvracet nedame". K cemu volby, kdyz vse se da vyresit cervenymi kartami a hazenim vajec ....  Zdravim vas a doporucuji trosku polevit v agresivite a pridat na slusnosti.

IT

#16677 Je tady....

2014-11-23 14:27

Pozor na CLOWNA  ZEMANA ! ! !

http://www.youtube.com/watch?v=DC4zgfVj-K4


Nepřihlášený uživatel

#16678

2014-11-23 14:29

Ich bin Hitler. Heil.

Nepřihlášený uživatel

#16679

2014-11-23 14:30

Sagt aus Zeman hält uns, so dass wir Russland kann wieder aufzuladen.
Roman Skácel
Hodonín

#16680 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Ze

2014-11-23 14:34

#16673: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman  

Nezlobte se, ale to si orpavdu nerozumíme.

Na rozdíl od Vás, mohu bez problémů svobodné občany této země soudit, posuzovat, hodnotit, posuzovat, i ODSUZOVAT. Pokud mám relevantní argumenty, důkazy, hodnověrná fakta, všeobecně známé skutečnosti, zřetelný všeobecný názor, tedy Pravdu.

P.S. Ovšem pouze jako svobodný občan, tedy oproštěn od ideologických zákonů i klišé, předsudků a pověr.

P.P.S. Není pro mě důležité, kdo je "proletář" a čím to vlastně proletěl, kdo byl "Římany ukřižován", kdo věří v Zázraky, v mluvící hady z Ráje, kdo je "pravoděrný" Soudruh a kdo ne, nebo dokonce Uvědomělý komunista, ateista, xenofob, nacista, oportunista, ale...

...není mi jedno kdo je skutečný demokrat, nejlépe skutečně svobodný občan v dnešním pojetí. To jediné má cenu zkoumat, víme?

Svobodný nejste. Je mi to líto, ale nevylučuji, že to časem zjistíte, že Vás něco pořád ještě omezuje, abyste měl pravdu skoro neustále i výhledově a v hlavně možnost logické participace toho, co teprve s vysokou pravděpodobností bude.

Svobodným se stanete pouze pokud o to budete OPRAVDU stát, protože to za Vás nemůže udělat nikdo jiný a nic, co znáte i neznáte, jen Vy osobně...

A jsme my dva u cíle.

KSČM

#16681

2014-11-23 14:35

Vy kavárenští deb*lové, zrušte tuhle debilní petici a to hned!!!


Nepřihlášený uživatel

#16682 Re: Vy na jedné straně tvrdíte, jak se na Ukrajině kradlo a na druhé straně tvrdíte....

2014-11-23 14:36

#16649: - Vy na jedné straně tvrdíte, jak se na Ukrajině kradlo a na druhé straně tvrdíte.... 

 takže vy si nedohledáte, vy víte předem, že to co vám nepasuje do krámu je blabol a hovadiny, zato to co vy tu vyřváváte  není ničím podloženo, kromě vaší nekonečné blbosti. zůstanete tedy vy i ti vaší blbí, není vám pomoci s blbostí a podlosti se nedá nic dělat, ale to vůbec neznamená, že jste vítězí, blbost a podlost může zvítězit jen na chvílí, a pak je pád s Olympu o to tvrdší když padnete na ty vaše sprosté huby!


Nepřihlášený uživatel

#16683 Re:

2014-11-23 14:38

#16679: -  

 

Was ist das für deutsche Sprache. ?????

Nepřihlášený uživatel

#16684

2014-11-23 14:39

AAAAAAAAAAAA

Nepřihlášený uživatel

#16685

2014-11-23 14:39

Tato petice bude mit za chvili 100 000 podpisu, jak je mozne, ze se o ni nikde nepise, nemluvi? Proc neni o tomto informovana verejnost? Neni to divne?


Nepřihlášený uživatel

#16686 Re:

2014-11-23 14:39


Nepřihlášený uživatel

#16687 Re:

2014-11-23 14:41

#16681: KSČM -  

 

Idiot

Nepřihlášený uživatel

#16688

2014-11-23 14:41

Ich bin ein berliner.

Nepřihlášený uživatel

#16689 Re:

2014-11-23 14:45

#16681: KSČM -  

 :D zacinas ztracet nervy, co? Uz pomalu citis opratku na krku? Neboj, nejsme, jako vy :) Pujdes delat jen do kotelny! :D

Roman Skácel
Hodonín

#16690 Re: Re: Re: Podporuji prezidenta Zemana

2014-11-23 14:46

#16676: zdenben - Re: Re: Podporuji prezidenta Zemana 

To o "té republice" (a jejím rozvracení) dodáváte Vy a já vím, proč jste to Vy a ne já. Moje republika totiž není rozvratitelná a stačí se podívat do trestního zákoníku, paragraf o "Podvracení státu" už tam poněkud není, protože už není potřebný, víme? "Rozvrátit" demokracii není prakticky možné, už jen snaha to udělat, je patrná tak, že je podobná slonovi na poušti, nebo Zemanovi v porcelánu...

K čemu volby? Fakt dobrá otázka, máte ji za domácí úkol. Jen napovím, že nejdříve je červená karta, pak sebereflexe a až pak možná volby. Do té doby můžeme jen čekat. My další zhovadilosti od Zemana a on od nás (nikoli od Vás, já vím, Vy muzikant) víc a více červených karet. Jen se dívejte a kochejte, co "Váš kůň" vyvádí a jak moc se proti tomu budeme ohrazovat. A bavte se, rozumím tomu, že to pro Vás může být i pokrytecky zábavné...

K čemu červené karty? Víte, pořád lepší než jedovatým šípem hodně nízko do zad. Tohle by nebylo v našem stylu a učit se novým (řekněme gangsterským) politickým stylům, i kdyby měli být americké, nebo slovenské, poněkud nemáme zapotřebí...

Kašlete na mě, nejsem opravdu důležitý a na rozdíl od Vás jsem zde sám za sebe a umím se pod názor i podepsat, zamyslete se především nad svým vztahem k problému a sám nad sebou. A přitvrďte v agresivitě sám na sebe, klidně můžete i ubrat ve slušnosti k sobě samému...,

...přesto pochybuji, že to bude něco platné... :-)


Nepřihlášený uživatel

#16691

2014-11-23 14:49

Také svůj podpis přidávám. Už předem to nebyl můj prezident, ale samolibá a nadutá ostuda tohoto státu. Podobně jako jeho předchůdce Klaus. Dva smluvně opoziční narcisové, kteří si tu s námi již více než 20 let dělají, co chtějí. A část obyvatelstva jim vždy znovu naletí. Tak to tedy konečně stopněme...

Nepřihlášený uživatel

#16692

2014-11-23 14:51

Zeman nám jistě dělá ostudu. Bohužel se obávám, že to na jeho odvolání stačit nebude.

Nepřihlášený uživatel

#16693 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Milo

2014-11-23 14:58

#16680: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Ze 

 :-) tak to je na vás. Argumentů, proč je Miloš Zeman proletářem v tom nejhorším slova smyslu je, řekl bych, více než. 

Diskuse dvou lidí o tom, kdo je svobodnější a tím pádem má větší předpoklad k tomu být blíže pravdě, tak těch je spousta a nikam nevedou.

To je vskutku lepší vést diskusi o znalosti fylozofických směrů a v jednání politiků takové proudy nacházet a odhadovat jejich míru konzistence s takovým proudem a tedy jejich budoucí kroky a tedy také vztah k demokracii. 

Komunista či nácek či nějaká kombinace obojího, což spatřuji nejen v Putinovi, ale i v Zemanovi či Klausovi jim logicky znemožňuje být demokraty, ctít ústavu, která nařizuje, ,aby každý v ústavní pozici byl demokratem. 

Charakteristiku proletář, komunista či nácek nepožívám ve smyslu dehonestace, ale zvýraznění určitých charakterových rysů, které u daných vidím. Logicky to příznivce toho či onoho dráždí, především sklalní Klausovci jsou velmi přecitlivělí na kombinace "komunista Klaus" a to je nejpíše tím, že mnozí z nich vyrůstali v bolševických - ODS vlastně na tomto podhoubí konfliktu komunistický rodič (standardní normalizační prospěchář) - syn pionýr, svazák, "antikomista" - představou je přímo postavena, to byl původně základ úspěchu ODS. Tato voličská základna se nabízela, možná toto ani KGBáci Klausovi radit nemuseli, na to si on jako komunista myšlením a proletář v tom nejhorším slova smyslu přišel sám :-)

To, jestli tento způsob charakteristicky politiků považujete za nesvobodný či svobodný, je mi vcelku jedno, neboť se logick právě na základě zkušenosti "že to dráždí" nad tím zamýšlím sám již velmi dlouho :-). 

Co se týče jak získat motivace ke svobodě či jaké jsou cesty ke svobodě, to je velmi složitá otázka, filozofických směrů je celá řada a svůj důdovd to logicky má. V podstatě všechny slibují svobodu. Je dokonce možné, že komunista najde svobodu v tom, kdy pozná, jak šílený je komunismus, byť mu to dojde možná až po první či sté politické vraždě, ke které ho tento "filozofický směr" dovede. Je to složité, každý máme svou cestu a bohužel se si nenajde nic na světě, co je apriori správné, ale rozhodně platí, že věci používané k účelu určenému mohou přinést velkou míru svobody a především věci, kterými jsme byli nadáni u těch bychom měli zjistit důvod tohoto nadání a správné používání.

To je život a takový život je možné vést vždy, byť v demokracii je to daleko zábavnější a život vnější může být v souladu s životem vnitřním a proto je také demokracie jak také říkám "život sám" neboť umožňuje soulad života vnitřního s tím vnějším a dokonce i s veřejným prostorem či min. jeho mravnou, kulturní a vzdělanou částí. 


Nepřihlášený uživatel

#16694 Re: Re: Re: Re: Podporuji prezidenta Zemana

2014-11-23 15:12

#16690: Roman Skácel - Re: Re: Re: Podporuji prezidenta Zemana 

 "Víte, pořád lepší než jedovatým šípem hodně nízko do zad. Tohle by nebylo v našem stylu a učit se novým (řekněme gangsterským) politickým stylům, i kdyby měli být americké, nebo slovenské, poněkud nemáme za potřebí..."

Keď už tak rád rozdávate domáce úlohy, pán Skácel (na toho básnika nevyzeráte:-D), vo výraze zapotřebí máte gramatickú chybu, jedná sa o príslovkovú predložku, a preto sa píše spolu s tou príslovkou:-).

Roman Skácel
Hodonín

#16695 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval,

2014-11-23 15:13

#16693: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Milo 

Omyl, právě snaha najít skutečnou Pravdu je základem demokratické a odosobněné diskuze...

Pokud se neshodneme v tom, že je nezbytné Zermana vinit například z "komunistického internacionalismu" a nikoli ze lží, bezchrakternosti, nebo pilitické stupidnosti, kterou můžeme vcelku snadno prázat, pak si opravdu nerozumíme.

Přitom je ten rozdíl v pohledu na toho samého občana, prezidenta, nejvyššího ústavního činitele, vcelku patrný a zřetelný.

Opravdu asi vše.

P.S. Pravdu musíte prokázat, jinak jen stěží může být něčím víc, než Vaším tvrzením a z pohledu pana Zermana možná i žalovatelnou Pomluvou...

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-23 15:13



Nepřihlášený uživatel

#16697 Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji prezidenta Zemana

2014-11-23 15:16

#16694: - Re: Re: Re: Re: Podporuji prezidenta Zemana 

 ... ale jedovatý šíp do zad to už sa k tej poézii, aj keď k proletárskej, približovalo:-D


Nepřihlášený uživatel

#16698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazv

2014-11-23 15:23

#16695: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval,  

 Sdemokracie je kompromis - kategorie skutečná pravda je věc mimo politku vždy, to je bohužel naprosto zřejmé, že to musí politici přenechat do úplně jiných rovin.

Klidně se s vámi shodnu, že Zemana je monžé vinit i z komunistického internacionalismu, co tím ovšem máte na mysli a čím takovou věc navíc chcete prokázat? Že pochlebuje číně, zve sem diktátora odkudsi z bývalého CCCP, nebo tím, že poslal komunistu, nejpíše také KGBáka Remka do Ruska?

Občan tu není od toho, aby mluvil pravdu o politikovi, ale od toho, aby vyjadřoval svůj názor na činy, které politik provádí, samozřejmě ideálně, když je ten názor v souladu s pravdou :-).

Proč jsou neonacistické parlamentní listy zločinem? Protože nepublikují informace - tedy "pravdu" získanou standardním novinářským způsobem, ale publikují "názory" a to v případě neonacistikých parlamenetních listů, jak pečlivější čtenář snad nahlédne, názory jednoztrané, účelové a ve většině naprosto lživé.  


Nepřihlášený uživatel

#16699

2014-11-23 15:23

Stydim se za naseho soucasneho prezidenta

Nepřihlášený uživatel

#16700 Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-23 15:24

#16659: - Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 A čo Vaša dcéruška? Zlatokopka? :) http://youtu.be/Zyf1pq_jKOQ Alebo ste niektorý z tých buckov?