MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#16695 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval,

2014-11-23 15:13

#16693: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Milo 

Omyl, právě snaha najít skutečnou Pravdu je základem demokratické a odosobněné diskuze...

Pokud se neshodneme v tom, že je nezbytné Zermana vinit například z "komunistického internacionalismu" a nikoli ze lží, bezchrakternosti, nebo pilitické stupidnosti, kterou můžeme vcelku snadno prázat, pak si opravdu nerozumíme.

Přitom je ten rozdíl v pohledu na toho samého občana, prezidenta, nejvyššího ústavního činitele, vcelku patrný a zřetelný.

Opravdu asi vše.

P.S. Pravdu musíte prokázat, jinak jen stěží může být něčím víc, než Vaším tvrzením a z pohledu pana Zermana možná i žalovatelnou Pomluvou...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazv

2014-11-23 15:23:17

#16695: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval,  

 Sdemokracie je kompromis - kategorie skutečná pravda je věc mimo politku vždy, to je bohužel naprosto zřejmé, že to musí politici přenechat do úplně jiných rovin.

Klidně se s vámi shodnu, že Zemana je monžé vinit i z komunistického internacionalismu, co tím ovšem máte na mysli a čím takovou věc navíc chcete prokázat? Že pochlebuje číně, zve sem diktátora odkudsi z bývalého CCCP, nebo tím, že poslal komunistu, nejpíše také KGBáka Remka do Ruska?

Občan tu není od toho, aby mluvil pravdu o politikovi, ale od toho, aby vyjadřoval svůj názor na činy, které politik provádí, samozřejmě ideálně, když je ten názor v souladu s pravdou :-).

Proč jsou neonacistické parlamentní listy zločinem? Protože nepublikují informace - tedy "pravdu" získanou standardním novinářským způsobem, ale publikují "názory" a to v případě neonacistikých parlamenetních listů, jak pečlivější čtenář snad nahlédne, názory jednoztrané, účelové a ve většině naprosto lživé.  


Nepřihlášený uživatel

#16701 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazv

2014-11-23 15:27:38

#16695: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval,  

 Tak rusou pravdu vám Lavrov prokáže na to šup :-), v tom jsou Rusové opravdu přeborníci v prokazování pravdy, mají na to zde Parlamentní listy, zvedavce, svetlokolemnas atd. atd. atd. tam je prokázané pravdy, až z ní hlava přechází :-)