MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16673 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman

2014-11-23 14:10

#16671: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je z 

 Asi vašemu textu moc nerozumím. Socan Štěch se v klíčové situaci projevil jako velmi odvážný oponent zločince Zemana a jeho bandy kriminálníků, kterými je obklopen. To je rozdíl proti Zemanovni. Socnanský názor na správu veřejného prostoru, je pořád ještě akceptovatelný názor, není to Babiš. Sociani jsou legitimní politický směr.  Zeman je jen a jen zločinec. 

Jestli to nemůže být horší, ale může. Zeman si může v Rusku objednat politické vraždy a zlikvidovat klíčové demokraty v zemi, stejně jako to Rusko udělalo s politickou reprezentací Polska v Katyni nedávno. 

Miloš Zeman bez nejmenších pochyb svými oplzlostmi "cosi sleduje" to se jeho soukmenovci Klausovi věřit. Já si myslím, že zkráceně po komunisticku "čím hůř, tím líp" a kdokoliv se se mnou potká, je již upatlán mohí relativizací hodnot, viz např. jeho otírání se o Obamu v Číně. Zeman je bohužel zločince a má kolem sebe partu profesionálních zločinců. 

Jaká budoucnost? Voliči Zemana jsou jistě z části aktivování, je v nich aktivován oněn závistivý a mstivý proletář. Kolik jich je otázka, snad už jich dnes není tolik.  Bohužel skutečně záleží velmi na tom, jací budou kandidáti v dašlích volbách  a především, jak se dokáží vypořádat s tématy, které pro ně Zeman připraví a to i případným tématem státního pohřbu. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#16680 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Ze

2014-11-23 14:34:04

#16673: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman  

Nezlobte se, ale to si orpavdu nerozumíme.

Na rozdíl od Vás, mohu bez problémů svobodné občany této země soudit, posuzovat, hodnotit, posuzovat, i ODSUZOVAT. Pokud mám relevantní argumenty, důkazy, hodnověrná fakta, všeobecně známé skutečnosti, zřetelný všeobecný názor, tedy Pravdu.

P.S. Ovšem pouze jako svobodný občan, tedy oproštěn od ideologických zákonů i klišé, předsudků a pověr.

P.P.S. Není pro mě důležité, kdo je "proletář" a čím to vlastně proletěl, kdo byl "Římany ukřižován", kdo věří v Zázraky, v mluvící hady z Ráje, kdo je "pravoděrný" Soudruh a kdo ne, nebo dokonce Uvědomělý komunista, ateista, xenofob, nacista, oportunista, ale...

...není mi jedno kdo je skutečný demokrat, nejlépe skutečně svobodný občan v dnešním pojetí. To jediné má cenu zkoumat, víme?

Svobodný nejste. Je mi to líto, ale nevylučuji, že to časem zjistíte, že Vás něco pořád ještě omezuje, abyste měl pravdu skoro neustále i výhledově a v hlavně možnost logické participace toho, co teprve s vysokou pravděpodobností bude.

Svobodným se stanete pouze pokud o to budete OPRAVDU stát, protože to za Vás nemůže udělat nikdo jiný a nic, co znáte i neznáte, jen Vy osobně...

A jsme my dva u cíle.