MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16620 Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda

2014-11-23 12:54

#16615: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.... 

 Takto jednoduché to bohužel není. Jeho voliči jsou logicky dívkami pohoršeni obzvláště, když se k tomu navíc přidá nějaký ten zpravodajský údajně pravý pornofilm - viz. šlapka z videa na Idnes. 

My (vy) si myslíte, že lidé ve veřejném prostoru, chtějí být občany respektováni za jejich morálnost, kulturnost a vzdělanost. To jistě mnozí ano, ale pak je tu parta typu Miloš Zeman - group, ti o nic takového nestojí, chtějí mít moc a tu zneužívat k vlastnímu obohacení. Je jim naprosto jasné, že nemohou být respektování na základě jejich kulturnosti, morálnosti a znalostí, tedy musí být respektováni na základě oplzlostí a musí tedy shromaždít tuto partu zvrhlé části společnosti.

Proto moje úvaha nad tím, že Zeman naprosto záměrně odradil svojí oplzlostí kohokoliv kdo si váží své cti, aby si s ním stoupl na jedno pódium a že to udělal záměrně. Gauck se vyjádřil naprosto jasně - "jsme rád, že jsem také dostal svůj díl".  V tomto je Zeman naprostý pragmatik, je mu naprosto jasné, že nemůže být obdivován pro jeho spořádaný život, rodinu, znalosti, kulturu, morálku, ale může být přitalžlivý pro pakáž co více, každého jeho osobou může upatlat a tím relativizovat jeho oplzlost, nekulturnost, amorálnost a neznalost. Dělal to Klaus, dělá to stejně tak i Zeman, je to způsob panelákových kulturistů a proletářů v tom nejhorším slova smyslu. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#16671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je z

2014-11-23 13:59:01

#16620: - Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda 

Nemáte pravdu. Poprvé ji "poněkud v podstatě" nemáte. Zeman totiž viditelně už dávno rezignoval na to, něco před námi hrát, už nemá dost síly NEUKÁZAT, KDO JE!!!

Odpovězte mi prosím, jaký je rozdíl mezi panem Milanem Štěchem a Milošem Zemanem? Jde mi pouze o politickou kulturnost, ideologie a hodnoty, které oba prezentují jsou pro mě ve vztahu k tomu co tvrdím irelevantní.

Ano, myslím si a jsem o tom oprávněně PŘESVĚDČEN, že občanská společnost v této zemi (o nějakých "lidech ve veřejném prostoru" nevím, je to stejné jako "lidé v ČR" a "český lid", tedy výrazy už dávno zprofanované) se bude po "léčení Zemanem" poohlížet po tom, co je naší národní kulturnosti a národním tradicím "přece jen bližší", než nízké hulvátsví a sprostá vulgarita, už dávno neskrývané veřejné lhaní a politická stupidita.

Najde se u nás asi více politiků i osobností z veřejného života, kultury, či vědy, kteří by stáli za zvážení při příští přímé volbě prezidenta ČR a bude záležet jen na jejich odvaze se aktuální českou politikou pošpinit, přičemž ale pro tuto zemi i něco udělat. A jistotu mají jednu, už zde téměř není co poškodit (dalo by se nakonec poblít korunovační klenoty, zmlátit českého arcibiskupa do krrrrve, někoho z plezíru organizovaně zlikvííííídovat, podepsat pakt s Ruskou federací o státní územní i politické celistvosti s ní atd.), jen povznést politicky...

P.S. Bliží pravdě bude to, že příští prezident této země položí skutečně občansky i společensky nejpřijatelnějí (přijatelné, každopádně akceptovatelné) základy výkonu této přímo volené ústavní funkce. Podle tohoto měřítka si ho totiž vybereme, pokud máme ještě alespoň "nějakou" národní úroveň...

P.P.S. V.Havel šel po tenkém ledu, za jeho života logicky neprobádaného (za zády socialistickou republiku, které hned po revoluci MUSEL přísahat věrnost, proboha ON, Havel, republiku plnou všeho schopných komunistů a před sebou na dohled civilizovaný Západní svět, který nikdy komunismus neaplikoval nitrožilně, jak ho nadšeně vyhlíží). Klaus to poslal neomylně sešupem ke dnu a Zeman dno v nejhustším kalu a špíně ústy i celou svou bytostí hledá a hledá, ...dokud nenajde!

P.P.P.S. A pokud se příště nenajde osobnost, který by položila skutečný základ politické kulturnosti u nás?

Horší už to být v žádném případě nemůže a to VÍM JISTĚ, generace politických papalášů socialistického a komunistiského typu v této zemi aktuálně TAK, JAKO TAK dosluhuje historicky, proto je nezbytné, aby se znemožnila na kvadrát.

A pro tento účel je Zeman dokonalý kádr...