MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16614 Re: Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 12:41

#16609: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

 Je naprosto jasné, že voliči Zemana jej volili z důvodu jakési prapodivné kolektivní lži, kterou o sobě dokázal šířit. Této lži jeho voliči logicky podlehli proto, že o principech demokracie neví vůbec nic. 

Prokázali to hned pár měsíců potom, když to naházeli Neburešovi opět na základě obodobné kolektivní lži. 

Přesto je potřeba se podívat do minulosti a co si mohl dovolit Klaus už si zdaleka nemohl dovolit Topolánek atd, o socanech ani nemluvě. Musí se čím dál více demaskovat a to platí i o Zemanovi. On skutečně musel v jistém ohledu s "pravdou ven" a přiznat, jakým strašným zločincem je. Stejně jako Nebureš se tváří, že "není politik" a "že se v tom neumí pohybovat" atd. atd. 

Tyto "finty" jsou ale naštěstí jen opakováním toho, čím si prošel i západ a čím dál více jsou samozřejmě tyto "finty" průhlednější a průzhlednější.  Setrvačnost je jistě obrovská, ale jsou zde i dobré věci, komunisté např. jsou po minulých volbách úplně mimo hru. Věci se přeci jen naštěstí mění, jen když v tom žijeme a nedokážeme si udělat odstup, tak je nevidíme. 

Źe nás ale ještě několik takových "fint" čeká, tak to je jednoznačné. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#16631 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 13:09:06

#16614: - Re: Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

Mohu souhlasit, jen se domnívám, že jsou v této zemi i lidé, kteří jsou v obraze právě proto, že si žádný odstup od politiky ani nepřipustí a neustále analyzují to, co slyší a snaží se to zasadit do objektivně pravdivého obrazu o politice u nás.

Není to jiný názor, než jste napsal Vy, spíš ho doplním v kontextu toho, co jsem psal výše.

Aktuálně jde podle mě o to, že politici potřebují jakoukoli podporu od těch, kteří ještě politiku vůbec sledují a jsou ochotni jim ve volbách dát hlas a proto "přitvrzují" stále víc a více, už není ani možné definovat, co je u nás možné považovat za výrok, nebo i čin "za hranou politické kulturnosti". Tato hrana totiž den co den ustupuje k totálnímu dnu politické kulturnosti, spíš už jen v rámci usazenin na dně, než se probere tím bahníčkem a na dně s konečnou platností spočine.

Na jedné straně nás vrcholní politici svými výroky a činy rozdělují jako občanskou společnost v této zemi, v důsledku čehož o politiku ztrácíme hromadně zájem, aby pak za každou cenu stáli o všechny, kteří ještě k volbám jsou ochotni přijít a o politické budoucnosti tak rozhodnou sice společensky menšinově, o to však předvídatelněji...

P.S. Nakonec zbude už jen pár posledních desítek tisíc voličů v této zemi, ochotných zajít k volbám a těm se bude už patrně prezentovat politická bitva v ringu s chladnými zbraněmi ve volném stylu, hlava nehlava, nejlépe s litry krve a lidskými oběťmi... :-)

jm

#16726 prapodivné kolektivní lži

2014-11-23 16:42:20

#16614: - Re: Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

 ...jste kokot....Ať se kokotismus vzal odkudkoli, stal se natolik nebezpečným fenoménem, že jej možno přirovnat k hrozbě nacismu v Německu 30. let.

Stojíme před jasnou volbou. Nastává válka za slušnost - válka s kokotismem.
Ještě je čas, rozhodný okamžik však právě nadchází.
 
Kéž nás Bůh chrání před všemi kokoty!