MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16608 Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-23 12:28

#16525: Roman Skácel - Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 ano musel protože ta lůza pitomá nic neví a tak podporuje zlo a morální úpadek. chtěl je osvítit a přeložil to správně, bohužel znýmýlil se co do kvality mnohých, nemyslel,že je to tak hluboce pod úroveň chápání takových zmanipulovaných primitivů.

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#16615 Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda....

2014-11-23 12:44:36

#16608: - Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

Podle mě je to mnohem jednodušší a přečetl jsem to úplně jinak, než Vy.

O Pussy Riot mluvil Zeman jen proto, aby podoben slonu v porcelánu, poslal svoji úlistnou a slizkou podporu přes média Putinovi a jeho destrukčnímu politickému dílu, které ve světové politice aktuálně realizuje. Přitom to Zeman udělal na úkor svého politického kreditu, sníženého nejen aktuální (nikoli první) podporou Putinovi, ale i snižováním významu politického disentu kapely, který už byla nominována za svoji činnost i na Sacharovovu cenu (Evropským parlamentem!). 

Jakýkoli další záměr z jeho strany je politicky iracionální a zcela nelogický, protože posílat občany ČR na stránky této kapely masověji z rozumného důvodu si vůbec neumím představit, protože by to NEMĚLO vůbec žádný ÚČEL, pokud nás tam posílá nejvyšší ústavní činitel ČR, nikoli punkrockový expert, nebo rovnou pornofil. Zvláště když při tom byl prezident země nízce vulgární a ještě i lhal.

Tím lhaním o obsahu textů té kapely nejen potvrdil, že lhářem je, ale současně na sebe propíchl, že těmi sprosťárnami do veřejného média v přímem přenosu ani nic nesledoval, jinak by se snad aspoň trošku připravil předem, nemyslíte?

 


Nepřihlášený uživatel

#16617 Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda....

2014-11-23 12:50:50