MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16606

2014-11-23 12:20

Víte, vy všichni co tak vehementně prosazujete svou pravdu sprostotou a vulgarnosti a myslíte, že reprezentujete celý národ ani nevíte a zřejmě dlouho vědět nebudete, že pouze na základě všechstranných a ne jednostranných informací je možno dojít k objektivnímu úsudku. pro osvícení vám zasílám velmi zajímavý link, přečtěte a zamyslete se :

 

 V.Havel st. a M. Havel -důstojníci Gestapa!!!

 

domino50.blog.pravda.sk 2014 06 09

v-havel-st-a-m-havel-dostojnici-gestapa/

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16610 Neonacistické parlamentí listy a jejich klony nepoblikují informace ale "názory".....

2014-11-23 12:32:10

#16606: -  

 ...s informace i ony lži, které uvádí daný server nemají vůbec nic společného. Co je navíc potřeba, používat vzdělání, aby člověk mohl oddělit věci pravděpodobné od věcí nepravděpodobných. Proto vzdělání máme a proto bychom se měli nepřetržitě vzdělávat. 

Povšiměte si, že všechny ty servery "publikující ony bombastické "informace"", vlastně se vždy zaštiťují tím, že se jedná "jen" o názory, neboť kdyby i jen naznačily, že je to informace např. pořízená standardními novinářskými postupy či standardním historickým bádáním, vystavily by se trestnímu postihu. Pro mne je záhada proč čtete takové názory, když v hospodě u piva byste autora takového "názoru" prostě poslal k šípku.