MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16527 Re: Re:

2014-11-23 09:32

#16503: Roman Skácel - Re:  

  "už NEJSME národem ideologicky zpolitizovaných debilů, neschopných mít vlastní názor na to, co vidíme a slyšíme na vlastní oči a uši" ... Ale s tým záporom ste to prehnali. Človek má sklon idealizovať si sám seba a skupinu do ktorej patrí:-D.

Píšem túto reakciu len preto, lebo asi nikto nemal chuť čítať Váš ukecaný pátosný príspevok. Tak aby Vám to nebolo ľúto;-).

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16539 Re: Re: Re:

2014-11-23 09:55:28

#16527: - Re: Re:  

Ja som si ho s radosťou prečítala a verím, že i mnoho iných, rozumne uvažujúcih ľudí. Je mi ľúto, ale musím Vám napísať, že ste jeden nesympatický Slovák s patologicky rozvinutou túžbou neustále provokovať!!! 

 

Roman Skácel
Hodonín

#16565 Re: Re: Re:

2014-11-23 10:35:14

#16527: - Re: Re:  

Pane jo, Vy jste dnes musel snídat vtipnou kaši.

Začínáte být trapný, pokud jste tedy dosud nebyl. Vy prostě vlastní názor na tu věc nemáte, čímž jste pro mě osobně vcelku zřetelně čitelný. Rozumím tomu, proč tu moji citovanou myšlenku nikdy nepoberete.

Je totiž úplně jedno, o co Vám jde, protože pokud to vůbec sám víte, neumíte to ani naznačit, ani sformulovat do jakéhokoli názoru, který by byl opravdu jen Váš a neodrážel ideologický kokteil, který si můžeme přečíst skoro denně v politických svodkách prakticky všude kolem nás.

A rovnou Vám zde prozradím. Pravdu nemáte a mít ani teoreticky nemůžete.

A PRAVDA v této věci je to, co hledáme my ostatní, aktuálně jde o to, jak je možné, že lidé jako jste Vy nejsou schopni uvěřit vlastním očím a uším.

Vy ze všeho nejvíc jen mlžíte a podle mě o tom ani nevíte, protože záměr mlžit by byl patrný a poznali bychom ho vcelku zřetelně, nechoval byste se zde tak naivně přihlouple...