MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
"už NEJSME národem ideologicky zpolitizovaných debilů, neschopných mít vlastní názor na to, co vidíme a slyšíme na vlastní oči a uši" ... Ale s tým záporom ste to prehnali. Človek má sklon idealizovať si sám seba a skupinu do ktorej patrí:-D.
Píšem túto reakciu len preto, lebo asi nikto nemal chuť čítať Váš ukecaný pátosný príspevok. Tak aby Vám to nebolo ľúto;-).
Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....
tihle ubožáci se budou zastávat i pedofila v Americe, když na něj Zeman ukáže prstem....
Tohle mi připomíná vysvětlení pana Fica, proč prohlál v přímé volbě o post prezidenta SR s panem Kiskou:
"Lidé na Slovensku se polekali, že by ztratili tak perfektního premiéra..." :-) :-) :-)
Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#5096: - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
A šli by ste po tej dôkladnej analýze konania pána Zemana a odbornej príprave na jeho odvolanie za prezidenta Vy? :)
Re:
#16514: - když ho 90% občanů zrovna nemusí
90% kreténů z Prahy....byla bych pro
Prahu obehnat ostnatým drátem,
aby z ní nemohli tupci ven a my normální
ji vymazali z mapy .))))
Re: Re: Re:
#16529: Roman Skácel - Re: Re:
"Tohle mi připomíná..."
A čo ako? Nejako mi unikli Vaše logické pochody a nechápem nadväznosť. Možno myslíte príliš rýchlo :-).
Děkuji.
Všichni bychom měli přestat neplodně diskutovat a začít rozšiřovat tuto petici.
Zemana se zatím nezbavíme, pokud neodstoupí sám. Ale věřte, že to stojí za to.
Všichni, kteří máme zájem na jeho odstoupení, musíme zvolit i jiné formy (kromě petice). Shromáždění i možná stávky. Požadavky na naše poslance PSČR. Bombardujte je požadavky na otevření diskuze v Parlamentu.
Nestačí petice a místy hrozná diskuze na této stránce. Musíme se s tou peticí dostat na veřejnost, do Parlamentu. Musíme zajistit více petentů.
ZEMAN neodstoupí.
MY neustoupíme.
Kéž bychom měli v čele naší země člověka Vaší úrovně a Vašeho myšlení. Kéž by byli podobní i mezi ostatními politiky, už bychom se nemuseli ničeho obávat. Žili bychom s vědomím, že naše demokracie nemůže být ohrožena. Děkuji Vám za všechny zajímavé příspěvky, a také za Váš projev, za věcnou a správnou formulaci myšlenek, za snahu trpělivě vysvětlovat a odrážet neustálé útoky, za Váš dokonalý přehled a především za slušnost, jež Vám je evidentně vlastní.
Zuzana K., Ostrava
Re: Re: Re: Re:
"Áno, včera pobavili výskumy verejnej mienky, ktorých výsledky publikovala ČT:-)... dokázali, že Zemanova podpora prudko klesá. Výskumy verejnej mienky majú jednu veľmi dôležitú funkciu: ovplyvňovať verejnú mienku (slabší jedinci podliehajú tlaku skupiny - efekt "cisárove nové šaty" :-D)."
Je to jednoduché, stejně, jako Fico zaměnil příčinu a důsledek, stejně tak se ji zde snažíte zaměnit Vy. V příspěvku plném smajlíků ze sebe děláte hlupáka a zase si o nás, svobodných občanech této země myslíte to, co Vám servíruje kdoví kde a kdoví kdo...
Pokud patříte k pomalejším kouskům, zajděte někam, kde nebudete muset bolestivě přemýšlet a nakonec pochybovat o tom, co je jinak zřetelné a evidentní... :-)
Po zveřejní posledních průzkumů zde přítomní zemanoidi propukli v hysterický panický kvikot....to znamená, že věci se vyvýjejí tím správným směrem.
Jak svrhnout prezidenta !
Vyměna prezidenta, to jednoducha věc, kera se ale ne vždycky uplně povede. Proto na ňu potřebujeme fajny recept. Takže co si k vyměně prezidenta připravime:
- Hlavni duvod (ten samozřejmě nebudeme nikomu řikat)
- Zastupny duvod (ten naopak budeme vytrubovat všude)
- Dav placenych provokateru
- Dav užitečnych idyjotu
- Synky s puškama
- Jasajici dav
Vy všichni podepsaní se nacházíte pod bodem 4. Jestli nevíte, komu sloužíte, tak autorství petice je přisuzováno polofašistické TOP09. A vše, co se teď v republice děje, snahy o převrat, jdou z jejich dílny.
Sledujte tyto vazby : TOP09, Schwarzenberg, Bildenberg, manipulace ČT a ČRo, RFE, CIA, NWO......... Máte hlavu jenom na klobouk? Přemýšlejte!
Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda....
To klidně mohou, mě úplně bude stačit, když bude patrné, zcela jasně a zřetelně evidentní, že o opravdové ubožáky jde, jinak se dál nepohneme.
Oba víme, že tato diskuze už dávno není o tom, zda prezident Zeman je či není opilec, lhář a stupidně se chovající politik, ale spíš o tom, proč to vidí stále tak málo lidí a proč je spousta lidí zatím neochvějně přesvědčena, že je tato petice útokem na hodného a milého postaršího pána, který se umí tak krásně a upřímně usmívat, tak vzdělaného a chytrého, všemi mastmi mazaného a kladného hrdinu, který těmto všem demokratickým a zřetelně skutečně svobodným "štváčům" v pohodě opět odolá.
Podoben lehce omyvatelným hrdinům komiksů...
Aby si tu mohl dále dělat co bude chtít a poškozovat skutečné zájmy této země.
Ja som si ho s radosťou prečítala a verím, že i mnoho iných, rozumne uvažujúcih ľudí. Je mi ľúto, ale musím Vám napísať, že ste jeden nesympatický Slovák s patologicky rozvinutou túžbou neustále provokovať!!!
Prezidentovy pády:
1. Kdo s koho
2. Bez koho o kom
3. Komu kolik
4. Na koho co
5. Volíme
6. O ničem
7. S čím na koho
Re: Re: Re: Re: PROGNOSŤÁK
#16512: antikomunista - Re: Re: Re: PROGNOSŤÁK
Členkou ľavej frakcie Sociálnodemokratickej robotníckej strany Ruska z čias Februárovej revolúcie by mohla byť akurát tak Emilie Marty:-). To bohužiaľ nie som, ale bolo by zaujímavé, i keď asi frustrujúce, mať jej nadhľad. Mám vlastnú jednočlennú stranu. Odjakživa:-).
No jo, ostnaté dráty, to už tu bylo dvakrát, za fašistů a za komunistů. Pořád to stejné myšlení.
(Pokud to má být ironie, tak se omlouvám.)
Re: Re: Re: Re:
Nemusí Vám byť ľúto. Ani mne nie je.:-)
Re: Jak svrhnout prezidenta !
PROSíM,
IGNORUJTE TEXTY PSANĚ VE SLOVENSKÉM JAZYCE.
URČITĚ POZNÁTE, KTERÉ JSOU PŘIJATELNÉ A KTERÉ SE SNAŽÍ O ROZDĚLENÍ ČECHU A SLOVÁKU.
TENTO ČLOVĚK VYSTUPUJE V DISKUZI JIŽ NĚKOLI DNÍ A ROZEŠTVÁVÁ.
SLOVENSKO VS. ČESKO, UKRAJINA VS. ČESKO.
DISKUZE S NÍM NENÍ NIČÍM PŘÍNOSNÁ PRO NAŠÍ VĚC.
JEDNÁ SE O ČLOVĚKA VZDĚLANÉHO ZE SOLIDNÍM PŘEHLEDEM.
PROSÍM, NEREAGUJTE. JE TO PROVOKATÉR.
Re:
#16546: - JEDNÁ SE O ČLOVĚKA VZDĚLANÉHO ZE SOLIDNÍM PŘEHLEDEM.
a je to, co tahle diskuze potřebuje!!!! Jsi hlupák zahleděný jen do svých tupých názorů a nepřipustíš nikoho, kdo ten názor má jiný a hlavně logický!!!
Re: Jak svrhnout prezidenta !
#16537: Dan - Jak svrhnout prezidenta !
Dane, co by musel pan Zeman udělat, abyste mu to skutečně už neodpustil?
P.S. Patrně Vás zabít, že? :-)
Tak místo drátů použijeme kopanou hlínu, aby od Pragocentrizmu byl navždy klid!!!!
Nebureš ale před volbami mluvil o desítkách ne-li stovkách miliard, které dokáže "najít"....
.....teď generuje naprosté kokotiny, aby "ušetřil" jednotky milionů.
| This discussion has been closed. |
#16520: - Re:
Vidíš, a ty nás tady bavíš, podobně jako Zeman, delší dobu, nebudeš náhodou "šašo počmáraný"???