MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#16490 Re:

2014-11-23 07:28

#16427: -  

Mýlíte se, i podle průměrné úrovně této diskuze Vám musí být jasné, že jsou zde sami za sebe úplně obyčejní lidé. Diskuzi znám už prakticky od začátku a mám několik málo závěrů, které by Vás mohly zajímat:

1. Zeman se provinil daleko více, než píšete, je možno snadno prokázat, že je to lhář, má problémy s alkoholem, ztrácí soudnost a jedině povědomí o tom, že je dokonale nedotnutelný mu napomáhá věřit skutečnosti, že může být nízce vulgární ve svých obsesích a politicky stupidní, coby nejvyšší ústavní činitel.

2. Jeho příznivci, vstoupenci a podporovatelé nemají ani ponětí, proč ho i přesto podporují a fandí mu. Klidně si to zde přečtěte celé, nenajdete ani jeden jediný relevantní názor k tomu, proč skutečně Zemana podporovat, nebo dokonce být jeho příznivcem, jen bezduchá provolání, nic neříkající hesla a pak už zde jeho příznivci jen pošpinily úplně všechny ostatní politiky dneška i minulosti. I to o nich něco napovídá.

3. Je tedy možné konstatovat, že právě Zemanovi příznivci jsou propojeni něčím, co jen stěží může pochopit skutečně svobodný a na jiných názorech a závěrech (média, politika) nezávislý člověk, který se pozná podle toho, že může věřit vlastním očím a uším, protože je schopen vytvořit si vlastní názor na cokoli, přičemž tento názor je velmi blízký objetnivní pravdě, neboť prostý jakékoli všeobecné ideologie.

4. Váš přízpěvek dokonale zapadá k těm ostatním, už na první pohled vcelku rozumný člověk přichází s konspirací a spiknutím, osobním "propracovaným přesvědčením", které popírá reálnou skutečnost (ad 1.) a samozřejmě něco pouze tvrdí, aniž by to mohl argumenty, nebo důkazy doložit (prokázat) a mohl vysvětlit, proč je Zeman tak podpory hodný s ohledem na výkon své funkce. Napovím, že i politická stupidita má totiž své příčiny a pokud tyto příčiny známe, není přece potřeba zdlouhavě řešit jejich důsledek...

Mám pro Vás špatnou zprávu, to Vy potřebujete procitnout, to Vy jste poněkud pod vlivem jedovatého povědomí, že "všichni ostatní" politici jsou ještě horší, tak Zeman "ještě ujde", aniž víte proč. To Vy musíte popřemýšlet o tom, proč nevěříte ani vlastním očím a uším a odpovědět si na otázku, proč vlastně Zemana ještě podporujete.

Někteří kolem, včetně mě, už přesně vědí proč se proti němu vymezují, ostatní to budou vědět v brzku, pak ztratí Zeman i zbytek prezidentské autority, zcela se nám odcizí a bude už prakticky jedno, co bude národu přes médiá nebo z tribun vzkazovat, občanská společnost ho už na vědomí plně nevezme a jeho místo v dějinách mu zřetelně určí. A lichotivé místo to nebude, takto se chovali pouze prezidenti, jako byl například Gottwald.

Nemusíte přemýšlet o mě a jiných, zkuste se zamyslet sám nad sebou a pak klidně přijďte diskutovat o tom, proč Zemana podporovat, jakákoli jiná diskuze je na tomto tématu totiž téměř ztrátou času.

A ta diskuze už dávno není o Zemanovi, ta je o Vás osobně a též ostatních jeho příznivcích...

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16534 Re: Re:

2014-11-23 09:45:06

#16490: Roman Skácel - Re:  

Kéž bychom měli v čele naší země člověka Vaší úrovně a Vašeho myšlení. Kéž by byli podobní i mezi ostatními politiky, už bychom se nemuseli ničeho obávat. Žili bychom s vědomím, že naše demokracie nemůže být ohrožena. Děkuji Vám za všechny zajímavé příspěvky, a také za Váš projev, za věcnou a správnou formulaci myšlenek, za snahu trpělivě vysvětlovat a odrážet neustálé útoky, za Váš dokonalý přehled a především za slušnost, jež Vám je evidentně vlastní.

Zuzana K., Ostrava