MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16389 Re: Soudru V.I. Putin snad nevyhrožoval jadernými zbraněmi, když "upozornil" na to....

2014-11-22 20:45

#16384: - Soudru V.I. Putin snad nevyhrožoval jadernými zbraněmi, když "upozornil" na to.... 

USA nemá arzenál jadrových zbraní a nevyvíja moderné technológie na zabíjanie? Rusko by podľa Vás nemalo modernizovať a rozširovať svoj arzenál - ale USA a NATO áno? Vy ste spadli z jahody alebo z hrušky? 

A čo Vám to ten Putin ukradol? Že si vzalo Rusko späť Krym za okolností, ktoré pomohli "vyrobiť" USA, majúce len veľmi hmlistý obraz o zložitých pomeroch na Ukrajine, to bolo-ako sme si už povedali - to jediné správne riešenie.  USA zle zrežírovali majdanskú revolúciu  a nahrali Putinovi, ktorý si pochopiteľne neželá základne NATO na pre Rusko tak strategických miestach...

Keby ste boli Krymčan, boli by ste šťastný, že to dopadlo tak a nie inak.  

A ešte raz: na Kryme žijú púredovšetkým ruskojazyční ľudia, ktorí cítia spolupatričnosť s Ruskom a nie s tým, čo vyplavila "revolúcia" na Majdane.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16396 Čím ohrožuje demokracie Rusko? Napište jedinou věc, čím demokracie kohokoliv ohrožuje?

2014-11-22 21:01:33

#16389: - Re: Soudru V.I. Putin snad nevyhrožoval jadernými zbraněmi, když "upozornil" na to.... 

 Zatím a to dokonce i hluboko do minulosti to bylo vždy Rusko, kdo rozpoutával války v Evropě. Netvařme se, že Rusko je schopno spravovat dobytá území, je schopno je ničit, ale ještě nikdy v jeho historii se o žádná území a tamní obyvatele Rusové nepostarali tak, aby to vedlo k prosperitě či mnohdy i jen k prostému dostatku tak banální věci jako je jídlo. 

Tedy vaše bláboly z Parlamentích listů, jak si "Rusko bere zpět Krym" to už je vrchol, když to bylo právě Rusko, kdy si část Krymu pronajalo od Ukrajiny, bylo to právě Rusko, kdo se zavázalo k neměnností hranic Ukrajiny a vy najednou tvrdíte, jak si cosi "bere zpět".