MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16384 Soudru V.I. Putin snad nevyhrožoval jadernými zbraněmi, když "upozornil" na to....

2014-11-22 20:26

#16383: - Re: Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?  

 ....že Rusko je stále jadenou mocností a že svůj jaderný arzenál bude nadále rozšiřovat a modernizovat? A jak jste to pochopili vy na Slovensku, po ukradení Krymu a rozpoutávání války na Ukrajině? Že prostě soudruh Putin jen připomněl, si prostě co ukradl nechá a jinak použíje jaderné zbráně? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16389 Re: Soudru V.I. Putin snad nevyhrožoval jadernými zbraněmi, když "upozornil" na to....

2014-11-22 20:45:20

#16384: - Soudru V.I. Putin snad nevyhrožoval jadernými zbraněmi, když "upozornil" na to.... 

USA nemá arzenál jadrových zbraní a nevyvíja moderné technológie na zabíjanie? Rusko by podľa Vás nemalo modernizovať a rozširovať svoj arzenál - ale USA a NATO áno? Vy ste spadli z jahody alebo z hrušky? 

A čo Vám to ten Putin ukradol? Že si vzalo Rusko späť Krym za okolností, ktoré pomohli "vyrobiť" USA, majúce len veľmi hmlistý obraz o zložitých pomeroch na Ukrajine, to bolo-ako sme si už povedali - to jediné správne riešenie.  USA zle zrežírovali majdanskú revolúciu  a nahrali Putinovi, ktorý si pochopiteľne neželá základne NATO na pre Rusko tak strategických miestach...

Keby ste boli Krymčan, boli by ste šťastný, že to dopadlo tak a nie inak.  

A ešte raz: na Kryme žijú púredovšetkým ruskojazyční ľudia, ktorí cítia spolupatričnosť s Ruskom a nie s tým, čo vyplavila "revolúcia" na Majdane.