MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16378 Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady....

2014-11-22 19:43

Byl odpůrcem bolševického režimu a byl dokonce perzekvován - asi proto mu komunsitický režim přidělil panelákovou králíkárnu :-/

Miloš Zeman je inteligentní a moudrý - asi proto šel studovat komunistickoou ekonomii a vstoupil do KSČ :-/

Miloš Zeman se "sebevzděával" v ekonomii - jen k tomu nějak chybí nástroj, tedy znalost alespoň angličtiny, aby vůbe takové sebevzdělávání mohlo probíhat. 

Holcát - "Jeho cévy jsou cévy mladého chlapce," - a člověk by přitom řekl, že se jedná o alkoholika stiženého alkoholickou demencí.

 

V případě Miloše Zemana se vysvětlení těchto rozporů nabízí v tom, že si ho StBáci umístili mezi "ekonomický disent" a také si ho "vzdělávali". To je dnes, potom co je zřejmé, že se vždy obklopoval StBáky asi nejpravděpodobnější varianta jeho hanebného života. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16386 Re: Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady

2014-11-22 20:31:40

#16378: - Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady.... 

 Asi nemá význam vysvetľovať niečo blbcom. Akú inú ekonómiu mohol asi vyštudovať za minulého režimu? A čo všetci tí právnici, čo vyštudovali "komunistické právo", žurnalisti, čo vyštudovali "komunistickú žurnalistiku" alebo herci, ktorí vyštudovali "komunistické dramatické umenie"  a dnes tvoria protizemanovský front spolu s Vami? Máte takú predstavu, že ich štúdium pozostávalo len z marxisticko - leninských poučiek a že odvtedy sa už nevzdelávali ? Boli i takí, čo po "revolúcii" skončili právo v Plzni, alebo sa stali z ničoho-nič filozofmi, i keď za totáča pôvodne študovali akúsi pedagogiku:)... a dnes vystupujú ako experti v telke v protizemanovskej kampani.  A neoháňajte sa stále s tým alkoholizmom, pretože ak sa pozriete do nedávnej minulosti, tak dvor pána Havla bol plný kamarátov z mokrej štvrte.  Na rozdiel od vás, mne neprekážal ani Havlov pulóver ( oni to aj tak v 89. nosili všetci, aby ukázali, ako sú blízko obyčajným smrteľníkom, že sú jedni z nás:)), ani jeho bohémske sklony a ani spôsob vyjadrovania s tou slovnou vatou a intonáciou a tiež všelijakými výrokmi. Nebol vhodný za prezidenta - a slúži mu ku cti, že to v tom Odcházení vyjadril.