MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16386 Re: Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady

2014-11-22 20:31

#16378: - Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady.... 

 Asi nemá význam vysvetľovať niečo blbcom. Akú inú ekonómiu mohol asi vyštudovať za minulého režimu? A čo všetci tí právnici, čo vyštudovali "komunistické právo", žurnalisti, čo vyštudovali "komunistickú žurnalistiku" alebo herci, ktorí vyštudovali "komunistické dramatické umenie"  a dnes tvoria protizemanovský front spolu s Vami? Máte takú predstavu, že ich štúdium pozostávalo len z marxisticko - leninských poučiek a že odvtedy sa už nevzdelávali ? Boli i takí, čo po "revolúcii" skončili právo v Plzni, alebo sa stali z ničoho-nič filozofmi, i keď za totáča pôvodne študovali akúsi pedagogiku:)... a dnes vystupujú ako experti v telke v protizemanovskej kampani.  A neoháňajte sa stále s tým alkoholizmom, pretože ak sa pozriete do nedávnej minulosti, tak dvor pána Havla bol plný kamarátov z mokrej štvrte.  Na rozdiel od vás, mne neprekážal ani Havlov pulóver ( oni to aj tak v 89. nosili všetci, aby ukázali, ako sú blízko obyčajným smrteľníkom, že sú jedni z nás:)), ani jeho bohémske sklony a ani spôsob vyjadrovania s tou slovnou vatou a intonáciou a tiež všelijakými výrokmi. Nebol vhodný za prezidenta - a slúži mu ku cti, že to v tom Odcházení vyjadril.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16387 Mám obrovský problém s lidmi, kteří studovali za bolševika především práva a ekonomii.....

2014-11-22 20:43:25

#16386: - Re: Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady 

 ....jednalo se o lidi velmi dobře prověřené a je dokonce velmi pravděpodobné, že i rodiče těchto lidí loajální s režimem. Především to platilo v době normalizace. Ano, je to pakáž. 

Zrůdnější jsou snad už jen vojenské VŠ a policejní VŠ za bolševika, kde se navíc student přímo dobrovolně přihlásil do represivních složek zločinného režimu. Takový ministr Chládek, tak to je opravdu dílo. 

Obecně platí, že pokud student VŠ nemá dostatečný morální základ, VŠ z něj v podstatě vychová zrůdu, neboť dostane jakési znalosti, ale nemá morálku ani kulturu, to je zrůdná osoba, která je schopna např. následně psát sociologické teorie o nadřazenosti rasy, je schopna psát represivní zákony a tyto zákony uplatňovat atd. 

Miloš Zeman a Václva Klaus jsou typickými přiklady takových zrůd, lidi kteří se tváří, že "mají znalosti", ale nemají morálku nekrast a kulturu mají z panelákové králíkárny od smradlavých popelnic u jejich vchodu.