MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16353 Re: Že nezná englicky

2014-11-22 18:48

#16337: někdo - Že nezná englicky 

 Nejen ze neni takovy nazev te skupiny, jak je eman prelozil, dokonce ani slovo 'pussy' neznamena v anglictine tak tvrdou vulgaritu. Neumi to slovo ani spravne vyslovit, tak jak muze prekladat. Navic, kdo se ho o preklad prosil?? Redaktor ne.

Je to proste eman :)

Odpovědi

l

#16381 Re: Re: Že nezná englicky

2014-11-22 20:17:04

#16353: - Re: Že nezná englicky 

 To, mu předpřeložil už pan Jakl poradce jeho předchůdce, on jenom tu hovadinu zopakoval do rádia a tím sedl Babě Jaze na lopatu a podnět k hysterii byl na světě.

Ony ale holky taky prováděly soulož na veřejnosti. V chrámu si zastrkávaly do intimních otvorů posvátné předměty a vyzývaly Satana, za což by je v katolickym kostele, nabo jiné památečně chráněné budově nechaly sebrat státní instituce všude na světě. Ani v chrámu Svatého Víta by je to nenechly dělat a nikdo by si nenechal od nich vysvětlovat že to je normální punk a že by měli mít na tento druh projevu beztrestnej nárok.

I jinde šli Punkeři, třeba i v Americe bručet do basy za projevy ani zpola tak agresivní jako předvedly Pussy normálně bručet a nikdo z nich nedělal to že se nechal koupit a dělal by setkání s protistátními disidenty. Konec konců za kontaminování s politikou byly ty dvě holky z kapely vyloučený a akorát teď ze sebe dělají disidentky, přitom seděly za průsery který dělaly jako punkerky. Tím jednak zradily Punk a jakéhokoli Punkera, který je v zásadě proti jakékoli formě vlády a vychází z idee anarchizmu a nenechal by se zatahovat do politiky a nešpinil by se setkáním s nějakými politickými disidenty.

Na druhé straně je pošpiněn jakýkoli opravdový disident, který za svoje protistátní názory přímo fysicky trpí nebo trpěl a následkem tohoto utrpení i zemřel a je stavěný do jedné řady z pornografickým výtržnictním.

Udělal Miloš chybu že papouškoval překlad jiné veřejné osoby názvu kapely, který sám o sobě tak sprostý není, ale ty ženský prostě KUNDY jsou v každým případě. A Švarcenberg který si vědomě nechal na volební plakát namalovat punkerský číro, tak ten je zmrdakus a každej skutečnej punker by se nad tím leda tak vyzvracel.