MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

l

#16381 Re: Re: Že nezná englicky

2014-11-22 20:17

#16353: - Re: Že nezná englicky 

 To, mu předpřeložil už pan Jakl poradce jeho předchůdce, on jenom tu hovadinu zopakoval do rádia a tím sedl Babě Jaze na lopatu a podnět k hysterii byl na světě.

Ony ale holky taky prováděly soulož na veřejnosti. V chrámu si zastrkávaly do intimních otvorů posvátné předměty a vyzývaly Satana, za což by je v katolickym kostele, nabo jiné památečně chráněné budově nechaly sebrat státní instituce všude na světě. Ani v chrámu Svatého Víta by je to nenechly dělat a nikdo by si nenechal od nich vysvětlovat že to je normální punk a že by měli mít na tento druh projevu beztrestnej nárok.

I jinde šli Punkeři, třeba i v Americe bručet do basy za projevy ani zpola tak agresivní jako předvedly Pussy normálně bručet a nikdo z nich nedělal to že se nechal koupit a dělal by setkání s protistátními disidenty. Konec konců za kontaminování s politikou byly ty dvě holky z kapely vyloučený a akorát teď ze sebe dělají disidentky, přitom seděly za průsery který dělaly jako punkerky. Tím jednak zradily Punk a jakéhokoli Punkera, který je v zásadě proti jakékoli formě vlády a vychází z idee anarchizmu a nenechal by se zatahovat do politiky a nešpinil by se setkáním s nějakými politickými disidenty.

Na druhé straně je pošpiněn jakýkoli opravdový disident, který za svoje protistátní názory přímo fysicky trpí nebo trpěl a následkem tohoto utrpení i zemřel a je stavěný do jedné řady z pornografickým výtržnictním.

Udělal Miloš chybu že papouškoval překlad jiné veřejné osoby názvu kapely, který sám o sobě tak sprostý není, ale ty ženský prostě KUNDY jsou v každým případě. A Švarcenberg který si vědomě nechal na volební plakát namalovat punkerský číro, tak ten je zmrdakus a každej skutečnej punker by se nad tím leda tak vyzvracel.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16385 Vzdělání, tak to slouží k tomu, abychom byli schopni oddělit ....

2014-11-22 20:30:38

#16381: l - Re: Re: Že nezná englicky 

 ...pravděpodobné od nepravděpodobného či dokonce pravdu od lži. To co popisujete se jeví v kontextu s Pussy Riot jako velmi nepravděpodobné a jeví se bohužel jako velmi pravděpodobné, že to připravila ruská Putinova propaganda, mimo jiné proto, že ony dívky k takovému jednání nemají žádný důvod a s vlastními texty jejich písní to nemá vůbec nic společného. 

Parlamentní listy nejsou zdrojem informací, ale "názorů" které se vyznačují tím, že nevznikají na základě informací, ale jako lež na objednávku. Proto Miloš Zeman není obětí ruské propadandy, ale jejím realizátorem min. v ČR.