MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

někdo

#16091 Re: Přímá volby není sama o sobě nic špatného.....

2014-11-22 11:30

#16043: - Přímá volby není sama o sobě nic špatného..... 

 Bože....do koho jsi duši dal....pokud je mi známo...ztížnosti na pana Zemana byly řešeny u Ústavního soudu ihned po volbě prezidenta....a vzhledem k tomu,že se stal prezidentem,tak ústavu asi neporušil...nebo snad chcete říct,že zmanipuloval Ústavní soud....a co je to nedemokrat ?....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16093 Ano máte pravdu, přesto mohu mít jiný názor a ten také sděluji....

2014-11-22 11:37:40

#16091: někdo - Re: Přímá volby není sama o sobě nic špatného..... 

 ....jsem přesvědčen, že ÚS nenalezl odvahu k zrušení voleb, přestože Zákon o volbě prezidenta byl masivně porušován právě Milošem Zemanem. Kritizuji také ÚS i v jeho nálezech jak k "makroamnestii" - kdy jsme přesvědčen, že to byla Klaus-Zemanova makroamnestie a stejně tak jsem přesvědčen, že tedy Klaus měl být shledán nejen z důvodu amnestie ústavním soudem velezrádcem. Nestalo se tak, oba nálezy jsem čelt velmi pečlivě, včetně nesouhlasných stanovisek k nim a oceňuji odvahu a naprostou srozumitelnost těchto nesouhlasných stanovisek s nesrozumitelností většinového nálezu. 

Je mojí povinností občana upozrnit na jednání, která já shedávám jako nedemokratické, je věcí občanů, jestli můj názor shledají jako pravdivý či dokonce natolik vážný, že je nutná občanská neposlušnost. 


Nepřihlášený uživatel

#16096 Vítězství Miloše Zemana mocně připomíná "vítězství" komunistů po válce ve východní Evropě....

2014-11-22 11:43:33

#16091: někdo - Re: Přímá volby není sama o sobě nic špatného..... 

 ....stejně jako současná ruská propaganda velmi připomíní tehdejší propagandu ve východní Evropě.  Co je ovšem zřejmé, že vítězství komunistů vedlo k totalitě, přestože se předtím zapřísahali, jakými jsou demokraty. 

Dnes se Miloš Zeman také zapřísahá jakým je demokratem, ale skutečnost je taková, že má kolem sebe komunisty, StBáky, nejspíš dokonce i KGBáky, ale co je horší a to je naprosto zřejmé, že jedná přímo v rozporu s Ústavou, neboť tam se zavázal, že bude jednat ve prospěch všech občanů země. Komunista a KGBák Remenk v Rusku na postu velvyslance není to, co by bylo ku prospěchu všech občanů země, na tom se jistě shodnu i s vámi. Je to ku prospěchu vás komunstů nikoliv občanů této země.