MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16064 Re: Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny....

2014-11-22 10:46

#16058: - Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny.... 

 Krym našťastie obsadili Rusi skôr, ako tam chunta stihla spáchať zločiny proti ľudskosti za porušovania ženevských dohovorov bez toho, aby USA a EU mihli okom. Okrem toho Krym ani historicky, ani kultúrne k Ukrajine umelo vytvorenej z viacerých darovaných území nepatril. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16071 Vy si opravdu velmi pletete příčinu a důsledek.....

2014-11-22 10:57:34

#16064: - Re: Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny.... 

 ...řekl bych, že už z důvodu počtu ruské "menšiny" na Ukrajině nikdo ani neuvažoval o tom, že by snad chtěl ruskou "menšinu" vysídlit, jakkoliv potlačovat či nějak dehonestovat. Nebyli to občané projevující občanskou neposlušnost v Kyjevě, kdo by vyzývali k jakémukoliv násilí, ale násilí na ně bylo soukromou armádou Janukoviče (tutuškami a omonem) pácháno.  Pro titušky má dokonce Ukrajina termín, ozbrojený neoznačený policista v civilu zatýkající či dokonce vytahující zbraň proti občanům Ukrajiny, je něco v demokratických zemích tak absurdního, že by i jen náznak existence něčeho takového stálo každého ministra vnitra post. 


Nepřihlášený uživatel

#16097 Re: Re: Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny....

2014-11-22 11:47:10

#16064: - Re: Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny.... 

 Slováku,slováčku ubožáčku-poradím ti jak se uklidnit.Zajdi dnes večer do Velebova klubu U TŘÍ JÉZÉĎÁKŮ nechat se uspokojit od ruských štětek ve stylu  Naděžda,Valentina,Ála a jako bonus si můžeš dát ruskou trojku se Semelovou a Velebou a k tomu si odnést domu gumového Lenina,že??