MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16058 Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny....

2014-11-22 10:20

#16039: - Re: Od 18.11. až do 19.1. je rezervováno Staroměstské náměstí.... 

 ....a přesto nyní ukradlo Krym. Ten Krym, který se bez pevninské Ukrajiny neobejde. Pokud Ukrajina nebude dodávat vodu, elektřinu a plyn na Krym, ten se vylidní. Rusko není schopno toto dodávat, proto je Krym součástí Ukrajiny a ne Ruska. 

Tématem voleb na Ukrajině v roce 2010 bylo dojednání asocičaní dohody s EU. Janukovič a celá jeho strana se k tomu zavázali a dokonce po celou dobu veřejného a naprosto transparentního dojednávání, přestože na něm pracoval i námi dodaný KGBák Fülle, byl Janukovič a jeho strana respektován občany a to přesto, že si upravil ústavu tak, aby měl více moci. Občanská neposlušnost přišla až v momentě, kdy se nedodržel předvolební dohodu a to, proč byl zvojen, dohodu s EU nejen dojednat ale také uzavřít. On místo toho dokonce uzavřel cosi s Ruskem, o čem občané nejen nebyli informování, že se vůbec dojednává, ale s obrovskou pravděpodobností o tom ani nevěděli poslanci parlamentu Ukrajiny. Ano tam nic jiného již možné nebylo, než občanská neposlušnost. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16064 Re: Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny....

2014-11-22 10:46:52

#16058: - Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny.... 

 Krym našťastie obsadili Rusi skôr, ako tam chunta stihla spáchať zločiny proti ľudskosti za porušovania ženevských dohovorov bez toho, aby USA a EU mihli okom. Okrem toho Krym ani historicky, ani kultúrne k Ukrajine umelo vytvorenej z viacerých darovaných území nepatril.