MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16054 Re: Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty......

2014-11-22 10:13

#16052: - Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty...... 

"Jsem si ale vědom, že nebolševických rodin (prarodiče, rodiče a děti nebolševici), je v této zemi žalostně málo, nic to nemění na tom, že tu jsme a nic to nemění na tom, že je potřeba hájit hodnoty demokracii."

Není jich málo!!! Jsou to mnozí slušní lidé, kteří se jen prostě dost neprojevují nahlas, takže se o nich tolik neví.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16063 Re: Re: Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty......

2014-11-22 10:44:35

#16054: - Re: Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty...... 

 Bohužel rodin, které by měly skutenou znalost o principech demokrakracie, znaly Ústavu věděli, že ústava přímo zapovídá, aby byl v ústavní funkci nedemokrat je opravdu žalostně žalostně málo. Rodin, které si uvědomují jak nebezpečné je, když se do ústavní funkce ,natož do té s absolutní beztrestností dostane nedemokrat, tak to je bohužel absolutní minorita. 

Je ovšem jednoznačné, že lidé slušní, kteří sice cítí nebezpečnost současné situace na Hradě skutečně nejsou mnohdy schopni formulovat proč, tento pocit mají. Co horší, normalizace a bohužel i období kdy byl Klaus na Hradě je zároveň ještě odrazuje nejen od toho, jít alespoň svůj pocit vyjádřit do ulic natož tento pocit přetvořit ve skutečnou analýzu tohoto pocitu a vstupu do politické strany dle jejich politických preferenci. 

Obávám se, že místo toho mnozí z ních doslova naletěli Babišovi, kdy sice mají zkušenost, že neexistuje v tomto státě StBáka, který by nekradl, ale Babišovi z nějakého záhadného důvodu věří, že dokonce bude demokratem a bude dokonce demokracii tvořit a to přesto, že má kolem sebe jednoho StBáka vedle druhého, koho by taky kolem sebe mohl mít.