MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16041 Vy komunisté máte vždy plná ústa demokracie a obhajoby "těch co mají jiný názor" a jakmile...

2014-11-22 09:55

#16038: - Re: Těžko si asi kdokoliv ze soudných lidí dovede představit.... 

 ....se dostanete k moci, zavedete teror. Já nemám ani ten nejmenší problém s KGBákem Remkem jako členem KSČ, když si jej jeho voliči zvolí, ale je naprosto jednoznačné, že nejen proto, je stále komunistou, ale také proto, že jako komunista jedná a jednal by i v budoucnosti není možné, aby taková osoba byla placena z našich daní v zaměstnaneckém poměru se státem natož, aby byly relativizovány hodnoty mravní a kulturní tím, že jej dokonce prezident prosadí do pozice velvyslance v Rusku. 

Proč lidé v ČR volí komunisty je vcelku zřejmé. Opět se tváří, že jsou vzorem demokracie, tváří se, že pokud by měli absolutní moc, nikdy by jí nezneužili, přitom Miloše Zeman svojí hanebnou retro komunistickou kampaň financoval kdo ví odkud, nikdy to nezveřejnil a to bez pochyby za ní utratil stovky milionů korun. To vykradl banku, jako to dělali komunisti v Rusku před rokem 1917? 

Občané v ČR si pravděpodobně nikdy nepřečetli Ústavu této země. Ústava totiž nařizuje, každému v ústavní pozici, aby byl demokratem! Je to jeho základní povinnost a základní princip ústavy, která veškerou moc dává do rukou lidu. Proto také vy komunisté první co měníte je Ústava, kde touto změnou si pak zajišťuje absolutní beztrestno pro vaše zločiny. 

Miloš Zeman není demokratem už proto, že masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta, Miloš Zeman je nejspíš nějakou zrůdnou zvrácenou kombinací komunisty a nácka, když poslal KGBáka Remka do Ruska na post velvyslance. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16047 Re: Vy komunisté máte vždy plná ústa demokracie a obhajoby "těch co mají jiný názor" a jakmile...

2014-11-22 10:01:17

#16041: - Vy komunisté máte vždy plná ústa demokracie a obhajoby "těch co mají jiný názor" a jakmile... 

 Tvoj foter s matkou boli za totáča komunisti. A možno eštébaci.  A možno aj Ty. Teraz zlodej volá, chyťte zlodeja... Bežný jav! Chápeš, komu je z Vás najviac na vracanie? Tým, čo kvôli takým veľkohubým hochštaplerom a prevacačom kabátov, šli  s kožou na trh vtedy, keď bolo treba. Nad takýmito kecalmi ako si Ty človek nevie, či má plakať, alebo sa im smiať!  

někdo

#16088 Re: Vy komunisté máte vždy plná ústa demokracie a obhajoby "těch co mají jiný názor" a jakmile...

2014-11-22 11:24:51

#16041: - Vy komunisté máte vždy plná ústa demokracie a obhajoby "těch co mají jiný názor" a jakmile... 

 Dej si mokrý hadr na hlavu,protože to,co jsi vyplodil je slátanina blbostí a hovadin...jenom na závěr...kdyby Zeman porušil zákon o volbě prezidenta...(a stížnosti byly u Ústavního soudu)...nebyl by prezident....a napsat,že je" kombinací komunisty a nácka"...je na internaci na uzavřené oddělení psychiatrie....