Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona

Quoted post

PzD

#96 Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))

2014-11-22 07:43

#95: Jan Šinágl - Re: Panu PzD 

 Víceméně nevážený pane Šinágle.

Bez mého prominutí, -své dementní hrubosti ("užitečný idiot" atp.) si ponechte pro své blízké příbuzné, budou-li vám to trpět.

Jak jistě sám víte (a ví to i to samé procento čtenářů vašich článků...) 90 až 95% osob, majících soudnost a inteligenci s vámi příliš nesouhlasí pro několik vašich osobních vlastností: těmi hlavními jsou vaše bezpodmínečná umíněnost, absolutní neschopnost a nevůle přijmout jiný než svůj názor -tedy fatální egocentrizmus, až manický stav vaší mysli, "zamilujete-li se" do něčeho nebo někoho, kdy pak produkujete těžko srozumitelné, až litanicky rozsáhlé a proto nesrozumitelné a nepřezkoumatelné články; dokonce i vaše tvrdošíjné a z hlediska současné správné češtiny doopravdy OBSOLENTNÍ např.: "preSident", "deratiSace", "perSekuce", "repreSentace" kde to na drtivou část čtenářů působí jako aktuálnostně vyčpělé články -snad z údobí minulého století...nu a to nejhorší co je ve vaší povaze obsaženo: "KDO NESOUHLASÍ BEZPODMÍNEČNĚ SE MNOU, JE MŮJ ÚHLAVNÍ NEPŘÍTEL" jako hlavní motto vaší povahy a existence...

Víte, pane Šinágle, kdybych byl tak "chytrý" a zároveň hrubý jako vy, pak bych mohl ohodnotit vaši veškerou činnost třeba následovně: "TO CO DĚLÁ CELÉ ROKY PAN ŠINÁGL, MOCNÍ TOHOTO STÁTU VLASTNĚ VELMI MILUJÍ; -JE TO TOTIŽ JEJICH ""UŽITEČNÝ IDIOT"", KTERÝ LIDU ČESKÉMU JEN A JEN NEŠKODNĚ PO LÉTA SDĚLUJE, CO VŠECHNO SI JEŠTĚ BEZTRESTNĚ MŮŽEME MY MOCNÍ DOVOLIT..." Já to ale pane Šinágle na vaši adresu neříkám a neřeknu; naopak se domnívám, že děláte místy užitečnou činnost -bohužel způsobem, pro mnoho čtenářů nepříliš srozumitelným stylem.

Na závěr...:

VŮBEC VÁS PANE ŠINÁGLE NEVYZÝVÁM K TOMU, ABYSTE SE NAD SEBOU A SVÝMI NENÁVISTMI VŮČI VŠEMU A VŠEM, KDO SI DOVOLILI ODPREZENTOVAT COKOLIV JINÉHO NEŽ VÝLUČNĚ VÁŠ NÁZOR ZAMYSLEL, NAPŘ. PROTO, ŽE AČ V MÉM FEJETONU JE HNED V ÚVODU UVEDENO ""Bohužel v dobrém a smířlivém smyslu jen tolik, že..."", IHNED ÚTOČÍTE, URÁŽÍTE, STAVÍTE SE DO ROLE SAMOZVANÉHO SPASITELE SVĚTA, KTERÝ JEDINÝ MÁ PRÁVO NA PREVALENTNĚ SPRÁVNÝ(??) NÁZOR.

PROČ?: PROTOŽE SE S OHLEDEM NA OBECNOU ZNÁMOST VAŠEHO "FENOMENU NENÁVIDĚNÍ" DOMNÍVÁM, ŽE TAKOVÉHO ZAMYŠLENÍ NEJSTE KAPACITNĚ SCHOPEN.

S přáním hezkého dne a všeho dobrého, pane Šinágle,

PzD ;-)

Odpovědi

Jan Šinágl

#98 Re: Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))

2014-11-24 07:25:22

#96: PzD - Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-)) 

Děkuji panu PzD za vlastní autodiagnosu, jak jinak anonymní. Z osvětových důvodů ji jako ukázku uvažování, způsobů a chování, které nejsou v naší zemi zdaleka ojedinělými, ponechám.