MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#15453 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 09:56

#15439: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

 Berte si ho! Dokedy by Vás Kiska bavil tými hlbokomyseľnými prejavmi, za aký ste mu freneticky tlieskali na Albertove, ťažko povedať, ale už ste si zvolili Babiša a teraz na neho nadávate, na Slováka jedného mizerného, takže predpokladám, že by to tiež dlho netrvalo. A zas by za všetku mizériu mohli tí bačovia - Čoboláci. A Vy zas muzikanti! Spamätajte sa, súdruhovia, už ste si to pos*ali niekoľkokrát, začalo to Víťazným Februárom a zatýkaním členov slovenskej DS:-). Mýtus 1000-ročnej štátnosti sa nejako rozpadá. Šalom.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15455 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 09:59:01

#15453: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

 Tak hezky by to nedokázal říct ani Vlado Mečiar s Augusínom Mariánom Húskom.

Roman Skácel
Hodonín

#15572 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 12:48:43

#15453: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

No jo, pokazilo se to tehdy na Bílé Hoře (ale kdoví, co by nás čekalo vyhrát tam tehdy? :-), to mohu uznat, ale ta zkušenost nám pomohla k Národnímu obrození už za pouhých 300 let, končila absolutně dokonalým rozkvětem české kulturnosti, nesouce nejen občanskou společnost, ale i nejmodernější technologie a prvotřídní kapitalistický průmysl z jedné načisto už za První republiky a naší společné státností. 

Upřímně? Kde jsme poněkud navázali na staleté tradice a "už zase" kotvili i s Vámi, tam Vy jste začali vnímat poprvé v historii svého národa pocity svoji státnosti.

Nebyla moc rovnocenná, jako nebyl rovnocenný poměr úrovně našich národů ve vztahu k demokracii a kapitalismu, kam jste tehdy museli napřímo a bez přípravy tehdy rovnou z hlubokého feudalismu. Ale český výtah Vás nakonec dovezl do horních pater skutečné státnosti, když nyní Slováci naprosto parádně prokazují, že mají suverénně na svoji suverenitu. A jsem rád, že je tomu tak.

Potud se shodneme.

P.S. Vaše a naše demokracie je každopádně Západní, jenže ta naše je postavena na občanské veřejnosti, kdežto ta Vaše na sociálním státě. Tudy k rozdílům i od nich a budeme doma hned, pokud uznáme i to, že na tom jsme ekonomicky skoro stejně...

P.P.S. Házet vajíčky na Zemana, i kdyby bylo kolem dalších prezidentů jako smetí? No jo, řekl si o to a říká málem co den. Je to extrémní projev odporu, to každopádně, ale co dělat s prolhaným stupidním opilcem, kterému jeho show není možné ani přerušit, ne tak tuto ofic produkci zastavit...?

Za pár let, až budete kousek dál, budete mít možná něco takového i Vy, potom se mrknete na to, jak jsme to zde vyřešili demokraticky my a zase to jen opíšete, ostatně, jako dosud vždy...