MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Sakuranbo

#14762 Kunda

2014-11-20 09:17

je podle mého názoru jedno z nejhezčích a nejsmyslnějších slov na světě. Má dlouhou historii, minimálně od dob summerské civilizace. Vyskytuje se v téměř totožné podobě ve všech jazykových mutacích. Je to označení mé nejoblíbenější hračky a občas tímto oslovením sexuálně dráždím ženy v intimních chvílích. Mozná by se mnozí divili, jak bezvadně to funguje :)

Ano, je to slovo velmi neslušné, vulgární a jak jsem řekl i velmi smyslné. Myslím, že ten, kdo ženy opravdu miluje, nemůže tohle slovo vnímat jako nadávku.

Ovšem správný český překlad slova "pussy" je naprosto nevinný, používají jej dívky na základní škole při debatě o hygieně.

Zatímco dívky na střední škole, zláště ty zlobivé, punkově zaměřené, používají tu dospělejší a výstižnější lidovou variantu.

Holky z Pussy Riot překvapivě cudně volí tu první variantu. :) 

To ovšem neznamená, že je v pořádku, aby prezident ve svátečním projevu používal slovník z jinak pěkných Vagina monologů. 

Kromě jiného nám tím, v jakém zlém kontextu toto slovo deklamoval, prozradil, že má sám k ženám vztah, řekněme... komplikovaný.

Kunda je pro něj zřejmě něco odporného, před čím je nutno se schovat na Vysočinu do gumového člunu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14774 Re: Kunda

2014-11-20 09:34:46

#14762: Sakuranbo - Kunda 

 Výborně pane, ode mne máte za "1".