MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14704 Re: Re: Re: MĚLI JSME DOBRÉ PREZIDENTY - VZPOMÍNÁME

2014-11-20 06:46

#14701: - Re: Re: MĚLI JSME DOBRÉ PREZIDENTY - VZPOMÍNÁME 

 

ty debílku, Havel komouše nejen že umyslně "nevěšel" on je nechal umyslne na svych pozicích a svorně s nimi tuto republiku rozkradl

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14707 Re: Re: Re: Re: MĚLI JSME DOBRÉ PREZIDENTY - VZPOMÍNÁME

2014-11-20 06:48:16


Nepřihlášený uživatel

#14715 Re: Re: Re: Re: MĚLI JSME DOBRÉ PREZIDENTY - VZPOMÍNÁME

2014-11-20 07:07:04

#14704: - Re: Re: Re: MĚLI JSME DOBRÉ PREZIDENTY - VZPOMÍNÁME 

 Omlouvám se, že jsem reagoval a pustil se do křížku s pravým historikem. A příště mi vykejte, já jsem bohudík Vaši mámu v posteli neměl. A toho debílka si taky odpusťe, já jsem Zemana nevolil. 


Nepřihlášený uživatel

#14716 Re: Re: Re: Re: MĚLI JSME DOBRÉ PREZIDENTY - VZPOMÍNÁME

2014-11-20 07:10:19

#14704: - Re: Re: Re: MĚLI JSME DOBRÉ PREZIDENTY - VZPOMÍNÁME 

 To jsou opravdu blaboly....Pan prezident Havel byl formát , na lidech mu záleželo...Ale celou prašivou KSČ, měl postavit mImo zákon, to byla jedna jeho velká chyba..... Byl to moc velký dobrák a někteří lidé si ho nevážili..... Ted nás za to Bůh trestá a máme na Hradě takověho joudu, který si s náma dělá, co se mu zachce....

Smiřitel

#14760 Re: Re: Re: Re: Havel republiku rozkradl

2014-11-20 09:13:29

#14704: - Re: Re: Re: MĚLI JSME DOBRÉ PREZIDENTY - VZPOMÍNÁME 

 Dobrý den,

chtěl bych zde uvést něco, co zdánlivě nesouvisí s tématem této diskuse, ale já si myslím, že to velice dobře zapadá.

90% Čechů kradlo, krade a bude krást. Je to bohužel dědictví dob minulých, kdy panovalo heslo "Kdo nekrade, okrádá svou rodinu". Já jsem kradl také.

Teď krademe rovněž (toaletní papír na veřejných záchodcích, příbory a popelníky v restauracích, sousedovi dřevo, propisovačky při státních návštěvách apod.). Ti schopnější a chytřejší kandidují do politiky a věřím, že 90% kandidátů  (komunálních  nebo vrcholových) kandiduje za účelem osobního obohacení. Zbylých 10% poctivců a idealistů kandiduje za účelem pomoci ostatním občanům. Tato "ubohá" menšina má potom v příslušných kabinetech dvě možnosti: buď začne krást také pod heslem "kdo chce s vlky..." nebo se okamžitě stává nepohodlnou a nebezpečnou a je postupně pod různými záminkami "likvidována". Viděli jsme už dost konkrétních případů.

Obávám se, že by v tomto případě nepomohla ani totální deratizace a kompletní nové volby, protože zase těch 90%...

Takže:

Smiřme se s tím.

Přestaňme hanit dramatika a spisovatele Václava Havla za to, že kradl (i když u něj věřím, že patřil do těch 10 % a přežil jen díky své slovutnosti). Pojďme mu poděkovat za to, že ve své době sjednotil národ (asi naposled) a umožnil nám přinejmenším to, že tu teď můžeme svobodně psát tyto žvásty.

Přestaňme hanit profesora ing. Václava Klause za to, že kradl a pojďme mu poděkovat za to, že ač v té době úplný politický amatér dokázal alespoň částečně a částečně úspěšně restruktualizovat českou ekonomiku. Bohužel při tom podcenil schopnosti právě těch 90%, ale to bylo v té době euforie velice snadné.

Přestaňme hanit ing. Miroslava Kalouska za to že kradl, ale  pojďme mu poděkovat za to, že v době, kdy vrcholila ekonomická krize v celé Evropě, on dokázal udržet na uzdě její ekonomický dopad na tuto zemi (alespoň přijatelně) i za cenu nepopulárních ale v té době asi nezbytných opatření (kvůli kterým teď leží národu nejvíce v žaludku).

Přestaňme hanit ing. Miloše Zemana za to, že kradl, ale pojďme mu vystavit červenou kartu za to, že v dobách největšího ekonomického růstu jako ministerský předseda dokázal nejvíce zadlužit tuto zemi. Současný rozklad jeho osobnosti zde už rozvádět nemusím.

A tak bych mohl pokračovat.

Takže pojďme naše politiky soudit ne podle toho jestli kradli či nikoli, ale jestli při těch zlodějnách stihli ještě něco udělat pro tento národ.

O stranických příslušnostech v dobách minulých bych se zde nešířil, svým způsobem jsme tenkrát sloužili komančům všichni. (Omlouvám se za termín "komanč", protože tím urážím hrdý indiánský kmen).