MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nevolič

#14171 Humbuk pro nic

2014-11-19 09:59

Lidi lidi.

Je až ku podivu a velmi usměvné, kolik lidí tak emocionálně vyjadřuje nesouhlas s MZ a tím, co tu provádí.
Ovšem málokdo z Vás si uvědomuje, že jen hraje hru, která je tu už dlouho dopředu připravena, a svými výlevy tak nevidí skutečnou podstatu věcí.

Od roku 1986 scénář vývoje a postupu ČR je dávno dopředu určen. Sametová revoluce byla podvod, sice máme "demokracii", ovšem kontrolovanou lidmi, kteří se na předání moci podíleli, prostě jen represivní režim se změnil v liberálnější. Strůjce a aktéry dobře známe, vazby mezi bývalým a současným režimem už tolik ne. Kdo z Vás ví, jaké rodiné vazby měl Havel s Jakešem? Kdo ví proč Havel nechal vyzradit jména agentů rozvětky, proč se skartovaly spisy? To se v mediích asi nedozvíte. Kdo ví proč proběhla privatizace, jaký skutečný záměr v tom byl? Proč má Klaus na kontě ve Švýcarsku miliardu dolarů, a odkud se tam vzala? Proč se neví, že Kelner byl Klausuv bílý kůň, a proč je teď spojen i z MZ? Proč volby prezidenta byl podvod na lidi, záměrně vybraní kandidáti měli docílit jen nemožnost vhodného výběru? 

Už před začátkem voleb bylo jasné, že do finále se dostane MZ a pan kníže, stačilo se jen podívat na kandidáty a voliče, a nikdo jiný z toho nemohl vzejít. No a finále bylo těsné jen proto, že oba dva kandidáti nestály za moc, a měly stejný úkol, jen MZ je trochu víc sedlácký.

Asi nikdo z Vás emocionále interesovaných si neuvědomuje, že i tato akce a vzbuzení emocí je záměr, který zákrývá podstatu mnohem závažnějších věcí, které se dějí, o kterých se přes tento humbuk ani nemáte možnost dovědět.

Systém je jednoduchý, odveďte pozornost lidí k nepodstatným věcem, co nejvíce je emocionálně rozlaďte, a potom v klidu můžeme realizovat to, co by lidé nezkousli.

Nikdy jsem nevolil a nikdy volit nepůjdu, hry hrát s nikým nepotřebuji, rozumný člověk se systému přizpůsobí, hloupý jen nadává a fňuká. Vy všichni jste manipůlováni, a tímto nesouhlasem jen hrajete něčí hru.

Nemusím Vám říkat, že nic nezměníte, protože to je skutečnost, tak to je a tak to bude. Jen se za pár týdnů a měsíců zkuste podívat, co se kromě MZ dělo v ohledu rozhodnutí vedení státu v neprospěch občanů, pak pochopíte, o co tu ve skutečnosti jde.

Napovím, sledujte vazby ČR k Evropě a smlouvy, které se tu uskuteční, stejně tak i k Rusku. Jsme jen loutky mocnářů větších celků.

 

Mějte se

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14174 Re: Humbuk pro nic

2014-11-19 10:05:55

#14171: Nevolič - Humbuk pro nic 

 KDO ŽIJE V DEMOKRATICKÉM STÁTĚ A NECHODÍ K VOLBÁM DĚLÁ CHYBU

BRÁNIT SE PROTI VLÁDĚ PRORUSKÝCH A PROKOMUNISTICKÝCH DAREBÁKŮ JE DOBRÉ A URČITĚ LEPŠÍ NEŽ NEDĚLAT NIC JAKO VY.

ALE VY NEJSTE NEČINNÝ, JSTE ROZVRACEČ, SLIZKÁ POTVORA TAJNÝCH SLUŽEB RUSKA.

OD VÁS SI SVOJI NOVĚ NABYTOU VŮLI VZÍT NENECHÁME PRORUSKÝ ŠMEJDE!