MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13387 Re: Re: Re: Hradní hňup dostal účet za své škůdcovství a jeho poskoci vřeští

2014-11-18 09:57

#13377: - Re: Re: Hradní hňup dostal účet za své škůdcovství a jeho poskoci vřeští  

 Nepřekrucuj krocane. Uvědom si jaký je aspoň minimální rozdíl mezi pravomocemi Zemáka a parlamentu. Parlament je moc zákonodárná. Prezident je obyčejný tlučhuba, ten je tam na okrasu, loutka, papoušek. Reprezentativní funkce. Od prezidenta se pomoci nedočkám ani kdyby tam bylo deset knížat! Kdežto ti exoti v parlamentu mají možnost a na situaci zde kašlou. V tom je rozdíl. Ano, je to paradox, ale za život jsem na ZP zaplatil nějakých pár set tisíc a výsledek? Když pak půjdu k zubaři, mám si platit plombu za pár stovek! Nebagatelizuj a napřekrucuj krocane. Běžnému člověku škodí neefektivní zákony, které uvádí do pohybu zmrdy prolezlý parlament. Ty jsou dnes dělané na míru, spíš na zakázku. Tohle lidi začněte řešit, ne pár dementních slov dementního prezidenta. Co si myslí Rakousko, USA o prezidentovi, možná celé ČR je mě momentálně putna. Zajímá mě situace tady, teď a ta, která se týká mě. 

Dosaďte si tam koho chcete, ale za pár let se bude opakovat dopad sametové revoluce, studentíci co tehdy cinkali jsou dnes na ÚP...

Většina z lidí co podepsali asi nebyla nikdy v zahraničí, aby zjistila naši pověst reál... tu už nevylepší nikdy nikdo. Byla totiž v hajzlu už dávno před Pussym na hradě.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13400 Hned se vyjasnilo, jak ten tlučhuba sestavil bandu komunistů, kterou nazval Rusnokova vláda.....

2014-11-18 10:07:41

#13387: - Re: Re: Re: Hradní hňup dostal účet za své škůdcovství a jeho poskoci vřeští  

 ....hned se taky vyjasnilo, jak se mu podařilo dostat komunistu a KGBáka Remka do Ruska. 


Nepřihlášený uživatel

#13432 Re: Re: Re: Re: Hradní hňup dostal účet za své škůdcovství a jeho poskoci vřeští

2014-11-18 10:32:11

#13387: - Re: Re: Re: Hradní hňup dostal účet za své škůdcovství a jeho poskoci vřeští  

 Meleš páté přes deváté. Samozřejmě, že vláda socanů s estébákem Babišem a dalšími co jsou v "konfliktu zájmů" a ani se nestydí je horší a může škodit více než přiožralé plky takyprezidenta. Samozřejmě parlament s Kanimůrovým Úsvitem a podobnými je k pláči a zasloužil by také červenou kartu. Však byl občany také zvolen - jako prezident Hulvát. Samozřejmě mi také není jedno, že po těch mnoha létech, kdy jsem platil nemocenskou (a možná více než ty, protože asi déle), mne štve, že u toho zubaře (jdu k němu dnes odpoledne) budu platit za plombu a při tom jsem za celý život nevyužil z té nemócenské (naštěstí) skoro nic - nikdy v nemocnici, nikdy žádná drahá léčba, jen sem tam ta chřipka.... Ale nemluvíš o PUTINOVLEZSTVÍ, o tom,jak se obklopil bolševickými gázly. To je pravá škodná!To je sprostota!