MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#12961 Re: Re: Re: Re: Re: Bohužel změna, která přišla s přímou volbou prakticky neumožňuje....

2014-11-17 21:16

#12937: egoistka - Re: Re: Re: Re: Bohužel změna, která přišla s přímou volbou prakticky neumožňuje.... 

 prosím vás, vždyť to jsou pouze nenávistné, ničím nepodložené žvasty,, slušní lidé se za ty žvouny stydí. President byl ve straně, jako všichmi co dovedli tuto zemi tam kde jsme, to ovšem nebyli konunisté, to byli jen převlékačí kabátů, prospěchaří, a jejich potomkové, co houby ví ted řvou jako smyslu zbavení! On ovšem na rozdil od těch jiných chce v mnohem naší vlasti pomoci, ekonomicky také, vidí dál, néž ta řvouci chátra, kontrakty, které podepsal jsou pro nás důležité a prospěšné,  jinak trhy, které mají budoucnost obsadí jiní a my ostrouháme, jen ti zmanipulovaní řvouní to zřejmě nikdy nepochopí. Vždyť Obama byl také v Číně, také mluví na veřejnosti sprostě a to ne v situaci, kdy nevědoucí osvítí překladem, Merkelová jezdí také do Číny a nikdo se proti nim nebouří a nanadává jim do komuušů a estebáků, vždyť je to směšné, který stát nemá tajnou policii to nenávisné řvaní, není ničím podloženo, a je k nevíře, že se lidé nechají tak snadno manipulovat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#12968 Miloš Zeman "chce pomoci ekonomici vlasti"? Hrabe vám?

2014-11-17 21:22:46

#12961: - Re: Re: Re: Re: Re: Bohužel změna, která přišla s přímou volbou prakticky neumožňuje.... 

 Miloš Zeman šel studovat něco tak zbytečného, jako byla komunistická ekonomie a v době centrálně řízeného "hospodářství" navíc na prakticky nejideologičtější VŠ, kterou si vůbec mohl ještě vybrat. Miloš Zeman nikdy v životě v demokracii nepracoval, nikdy neměl jediného zaměstnance, nikdy nepodnikal, nikdy dokonce ani nevydělal prací tolik prostředků, které by vůbec mělo smysl nějak spravovat - tedy starat se o úspory a o takovém komunickém blbovi vy prohlašujete, že tu chce "ekonomicky" pomoci zemi? Vy jste blázen. Tento člověk v době kdy byl premiérem zdvojnásibl státní dluh této země!!!! V tom je rekordmanem, neboť nejen zdvojnásobil státní dluh, ale nesnížil nezaměstnanost ani o 0,5 % bodu, tedy všechny ty peníze rozkradl - vy byste napsal rozdal nezaměstnaným, neb nic jiného neuměl. 

Zdeněk Fík

#13021 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bohužel změna, která přišla s přímou volbou prakticky neumožňuje....

2014-11-17 22:12:28

#12961: - Re: Re: Re: Re: Re: Bohužel změna, která přišla s přímou volbou prakticky neumožňuje.... 

 Nikde jsem nečetl, že by se Obama nebo Merkelová distancovali od Tibetu. A jestli nám tenhle náš obecní šašek bude někde ve světě nadále zajišťovat blahobyt, tak Bůh s námi. Ten vidí ekonomicky asi tak daleko, jako Vy a sebekriticky i já. A to nemluvím o jeho poslání ohledně aplikace čínského pojetí ekonomiky a demokracie v naší zemi. Jestli mu tohle projde, tak si za pár let na Albertově nikdo nezakřičí ani "hoří". A o to tady asi těm jeho nohsledům jde.

Zdravím. Zdeněk Fík, Praha