MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

XY

#11673 P.S. K hulvátovi a opilci na druhou

2014-11-14 22:30

#11599: Roman Skácel - Re: Re: Re: Žádné jiné krysy nejsou jenom rudé 

 Skáčete od jednoho k druhému a stále obhajujete ty,kteří jsou proti panu prezidentovi....stačilo by říct to ,co tady,někdy jadrnou mluvou,píší ostatní..."nechtěl jsem a nechci pana Zemana na Hradě...jde to říct slušně ,stručně a jasně....a co kde řekl a udělal...ostatní umí číst a mají rozum a udělají si o něm svůj názor...

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#11725 Re: P.S. K hulvátovi a opilci na druhou

2014-11-15 08:47:29

#11673: XY - P.S. K hulvátovi a opilci na druhou 

Omyl, já mám ucelený názor na to, proč pana Zemana na Hradě nechci, nemusím pouze tvrdit, že ho tam nechci. Mohu prokázat, proč tvrdím, že je nehodným té funkce jak po formální, tak i obsahové stránce toho, jak by měla vypadat osbnost, která tu funkci má zastávat.

Mezi panem Zemanem a panem Masarykem je takový rozdíl, jako mezi Státníkem a vysloužilým politickým Papalášem, bez ohledu na to, že byl zvolen přímo.

Právě na této diskuzi je krásně vidět, kdo ho to vlastně volil, také proto jsem zde, abych to zjistil, přičemž z mého osobního okolí, lidí, kteří mě znají osobně už vím, že i je zajímá jak vypadají vstoupenci pana Zemana. Mají ode mě zakázáno mě zde podpořit, jinak by objektivní pohled pokřivili.

Berte mě prosím jako dokonale nezávislou sondu do skutečné a reálné aktuální "průměrné duše" českého občana...

Omyl, ostatní občané, kteří sem přizpívají a podporují pana Zemana nemají rozum, jinak by pana Zemana už dávno podporovat a hájit ani nemohli, když je minimum pozitivního, co prozatím, jako prezident, udělal.

Je spíš pozoruhodné co funkcí prezidenta páchá a je to na zváženou Skutečnost, že to orgány činné v trestním řízení neřeší chápu, Ústava je neprůstřelná, stojí na ní tato, skoro stoletá, státnost, víme...?

Proč si ale občané této země nemohou přiznat, že se zmýlili a svůj omyl by chtěli napravit? Vevím proč, ale o tom se dovíte v této diskuzi dále (slibuji)...

P.S. Můj dosavadní názor k tomu je až hrůzně jednoduchý, jeho vstoupenci ho podporují pouze z lítosti, protože on je ze všeho nejvíc aktuálně politováníhodný, nikoli politické podpory hodný, a o tom to je...