MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#11649: chartista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Vždyť říkám - směšná chudinka :-))))
Re: Re: Re: Re: Re:
Už nečekejte -" S chutí do toho a půl je hotovo..."
Koukám, že už ode mně opisujete jako ten hodonínský flastec od renomovaných autorů.
(prasečí zobák) je můj titul pro vás a vám podobné...)
Tupolev.
Díky střemhlavým letům, čím dál tím dementnější vizáži a možná už ani necílené adoraci blbosti.
Re: Re: Re: Re: Re:
Díky za radu. Žádný restart nebude, ja vypínám.
Přeji Ti dobrou noc a příjemný prodloužený víkend.
Prezident komentoval texty kapely
#11588: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog
Pane..pečlivě jsem si poslechla poslední Hovory z Lán....a pokud jsem dobře poslouchala...nejednalo se o textech,ale o to jestli tato kapela patří mezi politické vězně,či nikoliv....a pokud jste se podíval na to jaké protestní akce pořádala...např,jak ukrást kuře ze samoobsluhy nebo veřejná soulož....a myslíte si,že patří mezi politické vězně ...prosím,Váš názor....a navíc,nevím,že bych se vyjadřovala k tomu,co dneska říkaly....to jsem nekomentovala...a ani nechci...proč taky...ale Vy mícháte dvě, tři věci najednou...
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#11644: Jan Palach - Re: Re: Re: Re: Re:
To je ale těžká schíza . vy bolševici vy ste fakt jinej druh ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#11648: chartista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Já tady sleduju všechny zleva doprava a dospěl jsem k názoru, že si pana prezidenta zasloužíme. Všichni včetně mě!!!
Re:
#11651: Marta Semelová, poslankyně za KSČM -
Viš co,soudružko? JDI DO PRDELE!
Re: Re:
Nemůžu, už tam jsi zalezlý ty soudruhu!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#11655: chartista - Re: Re: Re: Re: Re:
Já Tobě také, a víkend si asi prodloužím na neurčito Už mě to tu neba. Jenom se všichni navzájem nasíráme a třetí se směje.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#11658: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ale jasně , že si ho zasloužíme ... Já byl taky po těch volbách šokovanej v jaký že zemi to žiju ! Je to i naše vina a doufám , že už to příště nedopustíme - NICMÉNĚ ...
Re: Re: Re:
#11660: Marta Semelová, poslankyně za KSČM - Re: Re:
Dáma má přednost.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Prezident komentoval texty kapely
#11656: XY - Prezident komentoval texty kapely
Běž už spát, Marto Gottwaldová, bude se ti zdát o prasečím rypáku Zemanovi.
Re:
#11651: Marta Semelová, poslankyně za KSČM -
Paní, neschovávejte se za Semelovou,ale myšlení máte stejné.Do toho Jáchymova jste se nás naposílali až dost.A chtěli byste opět?My tam po 89. neposlali ani nohu vy chcete opět?Není vám alespoň trochu hanba?
Re: Re: Re:
#11660: Marta Semelová, poslankyně za KSČM - Re: Re:
Když ne do prdele,tak do Indie.Tam jsou krávy posvátný!
Re: Re:
Jestli to psala Semelová, tak jsem čínský papež. Psal to evidentně provokatér a vy mu na to skočíte...
Re: Re: Hanba rudé chátře
#11503: - Re: Hanba rudé chátře
Pane...rozdíl není žádný....chátra, sebranka, holota, deklasované živly...jedno jest...akorát nevím,proč se mě na to ptáte ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#11664: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nicméně ? Kdo bude kandidovat - Babiš , Klaus , Eben , Jágr , ... :-))) Jak k tomu přistoupí politické strany a co občani přijdou nebo na to hoděj bobek . A co EU x rusáci.Zemana nesnáším cca dvacet let a doufám , že se dožiju toho, že tam na kopci nad Vltavou bude konečně někdo solidní a slušnej ! Nicméně :-)))
Re: Re: Re: Re: Hanba rudé chátře
#11590: - Re: Re: Re: Hanba rudé chátře
Omlouvám se,že jsem ihned neodepsala...slovo chátra jsem dala do uvozovek,protože to použil pisatel(rudá chátra)...někdy holt na hrubý pytel patří hrubá záplata....a když někdo vyplodí takový příspěvek jaký dotyčný napsal,do chátry se deklasoval on sám....to je můj názor
Začínáme odpočítávat poslední 4 dny Ožraly ve funkci, v pondělí ho a celou jeho rudou špínu jdem sesadit :-D
P.S. K hulvátovi a opilci na druhou
#11599: Roman Skácel - Re: Re: Re: Žádné jiné krysy nejsou jenom rudé
Skáčete od jednoho k druhému a stále obhajujete ty,kteří jsou proti panu prezidentovi....stačilo by říct to ,co tady,někdy jadrnou mluvou,píší ostatní..."nechtěl jsem a nechci pana Zemana na Hradě...jde to říct slušně ,stručně a jasně....a co kde řekl a udělal...ostatní umí číst a mají rozum a udělají si o něm svůj názor...
Re:
Vezměte si i píšťalky aby Vás bylo i slyšet....a doufám,že Vás bude i vidět...to si média nenechají ujít....můžete mi zamávat...:o))))
Re: Re: Re: Re: Re: Hanba rudé chátře
#11671: XY - Re: Re: Re: Re: Hanba rudé chátře
Výborně, souhlasím. Takže, až někdy příště napíšu něco o lidech z roku 1948, kteří svým jednáním vyplodili daleko větší zlo, než nějaký výkřik na webu, čímž se deklasovali do lůzy, tak mne, prosím, již nekritizujte. To je pro změnu můj názor.
Děkuji.
Zdeněk Fík
| This discussion has been closed. |
Tahle petice je jednoznačným důkazem úpadku společnosti! Chce to mít zase pevnou ruku nad různými flákači z tzv. "Pražské inteligence"!!! Všechny petenty bych poslala do Jáchymova!!!