MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#11451 Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 15:31

#11346: XY - Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

Je v podstatě jedno, koho jste volila, už jsem Vám to taky psal, podstatný je teď prezident Zeman.

Pokud jde o jeho formu projevu, pak je to hrubián, s velmi rychlou útočnou reakcí, neschoný viditelně přijmout a vstřebat názory jiných, natož aby o nich kdy vůbec přemýšlel. Vulgarismy nejsou odpustitelné a není to poprvé, na předvolebních debatách kandidátů byl v zákulisí taky dost aktivní, co se nevhodného vyjadřování týká, umím si představit, jak se chová v soukromí.

A co se obsahu týká a to je 99%-ní těžiště mého nesouhlasu s tím, aby dále zastával úřad prezidenta, je jeho politická tendence a popírání sebe sama v době, kdy do politiky šel, dokonce popřením 17. listopadu 1989. Byl to on, komu tehdy naslouchali lidé, když nekompromisně bránil lidská práva, požadoval od prvopočátku demokracii a svoboda člověka mu byla svatá (tohle souvisí i s jeho aktuální neschopností sebereflexíe ve vztahu s konfronací s okolním světem, který dále tyto hodnoty samozřejmě brání proti němu, nebo za ně dokonce teprve bojuje). Je jako řidič na dálnici, který by rýd přejel do protisměru...

Obsahově tedy výroky o Tibetu v Číně a o jeho trvajícího pohledu na roli Ruska na Ukrajině, jeho výroky a vztah k univerzitám a jejich vedení (lakmusovému papírku demokracie), jeho skrývaný, ovšem citelný sexismus (kde se Putinovi podobá, jako vejce vejci), podivné se vzdávání důležitých povinností prezidenta (jmenování profesorů, amnestie atd.), akceptace skutečnosti, že jeho vlastní Kancléř nemá ani prověrku NBÚ (už skoro dvaroky), atd. atd. , nejsou nic jiného, než změna politického kurzu ČR (samozřejmě pod dohledem MZ a premiéra, kteří mají asi vrásky na čela kdykoli dá Panu Zemanovi mikrofón k ústům). 

Není pro mě akceprovatelné, aby prezident rval kormidlo lodi jménem Česká republika, i proti síle MZ a premiéra, jinam, než tato loď může s ohledem na proud všude kolem vůbec plout. Mohlo by se totiž stát, že nám proud zlomí kormidlo a naše loď se stane neovladatelnou ve velmi zrádných a inteznivých proudech dnešního světa.

A aby bylo jasno, ještě není ani zdaleka pozdě, je ovšem nejvyšší čas kormidlem pohnout tím správným směrem, tlak na ně stále více roste.

P.S. Dnes dostal vzkaz od Pussy Riot. Pravdivý, co jiného by mohl očekávat rozšlapávač lejna...

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-14 15:41:27


XY

#11476 Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 16:36:33

#11451: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

 Pane Skácele,přečtěte si ,prosím, vždycky celou zprávu...Aljochinová a Tolokonnikovová však fakticky členkami kapely již několik měsíců nejsou. Krátce po jejich propuštění se zbylá šestice Pussy Riot nechala slyšet, že Aljochinová a Tolokonnikovová již nejsou členkami kapely. Své rozhodnutí vyloučit je ze svého středu vysvětlily tím, že se obě dvě jejich bývalé kolegyně „příliš vzdálily cílům punkové kapely“.....

Jan Palach

#11501 Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 17:20:45

#11451: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

 Všeználku, vysvetlete mi pojem "úročná reakce". 

Pokud jste se zhlédl v F.L.Věkovi, vlastenče s ručením omezeným, připomínáte mi toho váguse, který vymýšlel nová česká slova.

Cituji z vašeho blábolu - "o jeho trvajícího pohledu" - Was soll das sein? 

Vy nám tady vašnosto permanentně kurvíte jazyk český!!!

(o obsahu vašeho stupidního žvástu - jak jinak - ani nemluvě) 

(kteří mají asi vrásky na čela)

Vratte se do pomocné školy a něco s tím udělejte. 

Vám nevadí, že jste tady těm, kdo považují češtinu za rodný jazyk, za trotla?