MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11450

2014-11-14 15:23

Už vidím, jak zase budou soudruzi (17.11.) svážet autobusama z celé republiky ty řvouny, kteří mají výlet zdarma do Prahy. Jak to bývá při každé manifestaci, která má podpořit ty lumpy. No, jsou to stejní hulváti jako ten z Hradu. Já jsem dřív fandila Klausovi, ale když jsem viděla, jak se obrací o 180 stupňů, tak jsem svojí vinu uznala a odvrátila se k němu zády. Nechápu, proč to nedělají ani ti, kteří volili Zemana. To nedovedou uznat svojí chybu? Vážím si těch, kteří toho litují a přiznají to. Stačilo se jen dívat na duely v TV před volbama. Když jsem viděla, jak ten patvar uráží Věru Čáslavskou i pana Svěráka, nikdy bych ho nevolila. Ale plno lidí se třeba nedívalo.

Odpovědi

Jan Palach

#11489 Re:

2014-11-14 17:02:49

#11450: -  

S tou kotrmelínou čáslavskou, která vychovala otcovraha a umolousaným podučitelem Šraubštokem, bývalým servilním členem  předlistopadové KSČ, který běhával po Václaváku s Rudým právem v kapse ošoupaného saka a bral si ho i do postele, jste trefila hřebík na hlavičku.

Zajímavé, že Vám tenkrát nevadilo, jak si  ta čůza oitírala v ČT svůj prasečí rypák o Ing. Zemana a ten podučitelský vágus s prasečí vizáží ji do roztrhaní jeho chatrné tělesné schránky podle pokynů z režie v ČT sekundoval.

Kdyby se ten patvor měl živit poctivou prací, tak by pošel za plotem pražského blázince na skrčeninu jako prašivý pes.