MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#11279 Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 07:22

#11205: XY - Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

Byl sice stručný, ale v podstatě je to co píše velmi blízké pravdě, s ohledem na skutečnost, že o tom média nepíší ale vysílají to s dokonalou atenticitou. A mohli jsme to vidět a slyšet všichni na vlastní oči a uši.

Lež je i to, že těmi vulgaritami něco pozitivního pan Zeman snad i myslel.

Vždyť je to stejné, jako když se vydáte do supermarketu, kde profi ostrahu a kamerové systémy musíte předpokládat a tam se něco pokusíte ukradnout. Když Vám ta zlodějina vyjde a nechytí Vás, tak vyděláte. No a když Vás chytí, tak můžete všem tvrdit, že jste tím činem chtěla upozornit na to, že podle Vás je velmi špatný systém ostrahy, aby s tím tedy něco dělali.

A jak to dopadne, oprávněně a logicky dostanete flastr, tedy dopadnete jako pan Zeman. Prostě přistiženi při činu, a to už je celé.

Vždyť je to absurdní, aby takto mohl vůbec prezident se svými vernými uvažovat, zvlášť když hrozí, že to někteří lidé, co méně ducha pobrali, vezmou doslova.

Jak by to u nás vypadalo potom?

P.S. To mi řekněte, jak může tak chytrá a inteligentní dáma hájit někoho, kdo je neohajitelný? Nechtěl bych si to s Vámi vyměnit ani za milion... :-) 

Odpovědi

XY

#11346 Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 11:29:50

#11279: Roman Skácel - Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

 Vážený....už jednou jsem Vám napsala,že jsem pana Zemana nevolila(ale nakonec jsem ráda,že z těch dvou finalistů je na Hradě on)....pan Zeman byl vulgární pouze jednou...někdy používá vtipy a odkazy např. z divadelních her Cimrmana a ne každý má smysl pro humor a ironii jako pan prezident,to chápu.....a nyní,když se podíváte na druhého finalistu....poctivě a bez růžových brýlí zbožnění (jako např. u některých lidí až fanaticky milujících pana Havla).....opravdu si myslíte,že by tam byl ten správný pán ?Takže....vyhrál pan Zeman a připadá mi hloupé nasazovat prezidentovi psí hlavu a za každou cenu ho vulgárně urážet...to je jako kálet si do vlastního hnízda.....to je to,co mi nejvíc vadí....jaký příklad dáváme dětem...vždyť pro dítě má být dospělý člověk autoritou...a dnes....? nevím,kolik Vám je let,ale neumím si představit,že bych přišla domů a řekla rodičům,že učitel je .....asi bych dostala pár facek....a nyní... některý rodič s dítětem souhlasí a dokonce neváhá tkzv.si na učitele došlápnout....tak si myslím,že se nám to už vymstilo....v Hodoníně to asi tak nevidíte ,ale já bydlím v Praze....a obhajovat člověka,který není schopný napsat kloudné souvětí a umí jen vykřikovat ....taky mě to u Vás udivuje....