MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#10878 Re: Re: Můj důvod

2014-11-12 19:54

#10861: XY - Re: Můj důvod 

Už jsme se my dva na to téma bavili.

Ryba smrdí od hlavy. A naše země má hlavou státu člověka, který nejen ukazuje stále a pořád, jak se jezdí po "ústavní hraně", ale když už to nejde, tak i to, jak nejlépe funkci nejvyššího ústavního činitele hanobit a dehonestovat. A chvílemi obojí najednou...

Souhlasím, že se vymezuji proti prezidentovi Zemanovi, a že ve skutečnosti by mě tak významě nevadilo to, jak se chová politik Zeman, řekněme poslanec, kdyby prezidentem nebyl. A jsem u jádra. Kdyby byl poslanec a choval se tak, jako aktuálně prezident, měl by těžké chvíle v poslanecé sněmovně se svými kolegy, oni by si ho tam srovali.

Kdo ale srovná do latě prezidenta, který si dělá co chce a chová se nepřístojně málem co den? Když je neodvolatelný? Když na něj ani ti poslanci nemohou?

Když ústava předpokládá, že půjde o skutečnou osobnost a nikoli její pokřivenou karikaturu???

A promiňte, ale máme jen jednoho prezidenta republiky, historicky nejvyšší politickou autoritu, je jedno, že ti všichni další jsou ještě spostější, než prezident, a tím to prezidenta omlouvá. NESOUHLASÍM!

Je to stejné, jako když nebudeme soudit člověka za vraždu 2 lidí, když jich Brejvik dokázal přece zabít o hodně více...

Ego: Bože Všemohoucí, když už chcípla koza mě, dej Pane, ať...

...chcípne i sousedovi...

 

Odpovědi

XY

#10885 Re: Re: Re: Můj důvod

2014-11-12 20:00:15

#10878: Roman Skácel - Re: Re: Můj důvod 

 Ano,máte pravdu,že už jsme si psali,ale stále mám pocit,že já se bavím o koze a Vy o voze....to neznamená,že jdeme proti sobě,ale nad sebou....a s tím nic nenaděláme ....škoda...přeju hezký večer a ať se Vám daří ve Vašem snažení.....