MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10601 Re: Re: Re: A teď vážně

2014-11-12 11:36

#10559: - Re: Re: A teď vážně 

 max. 25% je pro vás obrovská převaha?  A i to kladení otázek nemá s vlastním problémem,  proč protestujícím vadí MZ,  nic společného a  odporuje logice.  Typicky kladení otázky kolik vám je,  je lustrující,  se snahou dehonestovat "mladé" a "nezkušené" .  Pro mne, byť jsem středního věku, to naopak znamená nepoznamenané, nezdeformované, nepřipo...é.  Další otázka  co jste dokázal,  je opět směšná.  Protože za odpovědí je v podtextu  " jak si tedy dovolujete  kritizovat MZ?" Pokud tu otázku prafrázuji, tak by bylo vhodnější se ptát - Dokázal byste to, co prezident MZ?  Na tuto otázku s pramálem radosti odpovím nikoliv.  Mám v sobě elementární slušnost, nejsem zvyklý se před někým ponižovat a zároveň neurážím své oponenty. Ve společnosti se oblékám adekvátně události a snažím se chovat mravně.

Do Ostravy se nechystám, nechápu důvod, proč bych tam měl jezdit  (další zapeklitá otázka :-D ) Hovory z Lán jsem neslyšel celé, ovšem nechápu důvod, v čem bych měl změnit názor na vulgaritu prezidenta. Když uvedu velmi absurdní příklad, tak Mein Kampf jsem taky nečetl. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10623 Re: Re: Re: Re: A teď vážně

2014-11-12 12:09:47

#10601: - Re: Re: Re: A teď vážně 

 Děkuji za odpovědi. Máte pravdu, smysl mých prvních otázek byl více meně takový, jak jste nastínil, Ostravu zmiňuji záměrně - Ostravsko, opačná polarita neoblíbenosti současného prezidenta a obyvatelstvo méně hledající filozofické vysvětlení problémů.

Ten rozhovor si však alespoň přečtěte (ale nějaký doslovný přepis). Vypadáte na inteligentního, byť pravicově uvažujícího jedince, který se snaží objektivně nazírat stav věcí. A to se vůbec nesnažím změnit váš světonázor. Mein Kampf jsem ale četl (musel jsem ale hodně přeskakovat), s jednoduchou logikou - poznej svého nepřítele. Třeba se vám to bude taky hodit?