MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10360 Re: Re: Zeman má pravdu

2014-11-11 21:11

#10355: - Re: Zeman má pravdu 

 a nebyl jenom kostel, tancování na hrobech padlých vojáků, strkání chlazeného kuřete do vagíny v supermarketu, veřejná soulož v 9. měsící těhotenství, házení toulavých koček do výloh obchodu se kterým nesouhlasili.  Zeman narážel právě na tohle ve svých lánských hovorech, prostě ho naštvalo, že takové vulgární chování je odměnováno a dáváno za příklad u nás v čr, tak se odvázal a vidíte co vzniklo za histerii.  Jsou lidé co vidí jenom krátkozrace :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10365 Re: Re: Re: Zeman má pravdu

2014-11-11 21:15:38

#10360: - Re: Re: Zeman má pravdu 

 Dalo by se to interpetovat tak, že když kocáb a kníže dali cenu těm holkám za to co provádějí, tak vlastně tím řekli národu, že oni kdyby mohli, tak by se k těm holkám v tom kostele a na jiných místech přidali, což je mnohem horší, než otevřené byt dost jadrné vyjádření prezidenta k této věci.  


Nepřihlášený uživatel

#10413 Re: Re: Re: Zeman má pravdu

2014-11-11 22:34:40

#10360: - Re: Re: Zeman má pravdu 

 Nevím v čem.  Happening a punk vám asi nic neříká, ale zapálením svíčky na Rudém náměstí popřípadě lkaním někde v klubu by se o nich nikdy nevědělo. S některými akcemi  nesouhlasím, ani jejich muziku neposlouchám,  ale třeba  vystoupení v Katedrále Krista Spasitele  rozumím.  Protest proti prorežimním představitelům pravoslavné církve byste chtěl pořádatl kde? Každopádně účel splněn. Že protestují proti Putinovi a církvi je více než jasné a ví o něm celý svět. Členky kapely byly odsouzeny a kdyby nebylo celosvětové vlny odporu, tak sedí možná dodnes.  Co ale oceňuji, je jejich hrdinství vystoupit otevřeně proti autoritářskému režimu a hlavnímu představiteli s logickým vědomím budoucích následků.  To zvláště v těchto končinách nebývalo národním sportem.  Jinak mne pochopitelně baví, jak největší odpůrce v našich diskusích  pohoršuje jejich vystoupení právě na půdě Katedrály KS.  Třeba vy jste praktikující katolík, tudíž se vás to netýká,  ale u většiny přispěvatelů bych čekal místo Bible  členskou legitimaci,  což na mne působí jako zrůdné účelové pokrytectví lidí, kterým se za jiných okolností při zmínce o církvi otevírá kudla v kapse.  Ale abychom nevytrhávali události z kontextu a nekopírovali pořád jen kostel,kočky, kuřata, soulož, je dobré si o tom něco přečíst. Myslím si, že článek je objektivní

http://cs.wikipedia.org/wiki/Pussy_Riot 

P.s. Prezident se mohl vyjádřit jakkoliv, ale okolnosti a zvolený způsob jsou nejenom pro mne nepřijatelné.