MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

XY

#9953 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 09:41

#9913: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vážený...netvrdím,že jde o obsesi  a myslím,že si to nemyslí ani pan Zeman....jeho hovory neposlouchám a tak jsem si je musela poslechnout...pokud jsem to dobře vyposlechla a pochopila,jednalo se p.Zemanovi o to,že dívky z této skupiny nepatří mezi politické vězně...je to sporné,to ano,protože odsuzují Putina ,ale po ukázkách jejich umění ,jsem se docela styděla a bylo mi jich i líto...viz "jak ukrást kuře v samoobsluze"....třeba se mýlím,ale snad se dá protestovat proti prezidentovi i kultivovaněji....co se týká p.Zemana...je to člověk s velkým IQ,ale i velkým egem....a v politice není sám...ale vzhledem k tomu,že jsem ho na rozdíl od jiných politiků neslyšela hovořit vulgárně,bylo to od něho účelové....on nemá obsesivní chování....chtěl na něco upozornit a myslím,že není těžké to odhalit .....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9959 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 09:49:29

#9953: XY - člověk s velkým IQ 

 Člověk s velkým IQ to možná byl, ale léta popíjení na Vysočině udělala své,komu se asi hodí v prezidentské funkci člověk nemocný,snadno manipulovatelný, samolibý,alkoholik? Hodí se estébákům nalezlým do vlády.Cožpak to nevidíte?

Kdo asi financoval Zemanovu kampaň? Kdo měl největší zájem, aby usedl do prezidentského křesla?

va-li

#9991 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 10:40:17

#9953: XY - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vážená, jistěže pan prezident není hloupý. A že by nikdy dříve nemluvil vulgárně?.... s maximem tolerance tedy alespoň drsně. Ale že by chtěl těmi vulgarismy něco naznačit, to si nemyslím. Spíš něco překrýt. Což se mu samozřejmě povedlo. Všichni se starají o "kurvy" a "kundy", ale to podstatné, proč je nepřijatelný, jaksi zaniklo a málokdo si na to vzpomene. "Die kurve" je přeci "zatáčka" a ta doleva, či na východ, je pro mně podstatná. Doufám, že tato petice není součástí té zástěrky. Sprostá slova, jakkoli veřejně pronesená, asi účinným důvodem odvolání nebudou......

Roman Skácel
Hodonín

#10067 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 12:07:27

#9953: XY - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Proč si pan Zeman musí vždy myslet a taky komentovat pravý opak toho, co si o stejném jevu jinak myslí skoro všichni ostatní s výjimkou jeho příznivců u nás (v cizině o nikom, kdo by ho podporoval oprav du nevím)?

Kupodivu to samé, co pan Zeman si nemyslí ani Evropský parlament, ani spousta lidí na celém světě, včetně mnoha osobností, jako je Madonna, jinak politicky zdrženlivý Paul Mc Cartney, Peter Gabriel a mnozí a mnozí další.

O tom, jakou to udělali formou jsem psal jinde a už se k tomu nebudu vracet, názor si můžete dohledat, moc se od toho Vašeho neliší. Liší se pouze v závěru, tedy, že já alespoň rozumím tomu proč to udělaly členky kapely tak, jak to udělaly.

V podstatě se shodujeme i v názoru na osobnost pana Prezidenta, neshodneme se ale asi v tom, co jste nakonec raději nevyslovila, že mu pro jeho "velké IQ" musíme tolerovat, coby nejvyššímu ústavnímu činiteli, vulgárnosti, a to i kdyby byly tzv. účelové, přičemž o té účelovosti nepochybuji, rovnou jí nevěřím (politik jeho zkušeností by se nějak pojistil, aby o účelovosti veřejně pronášených vulgarismů lidé nepochybovali a lépe se připravil, aspoň si ty texty Pussy Riot přečetl, nebo je nechal Ovčáčka s Mlynářem přeložit do češtiny, aby nemusel lhát o tom, co v nich konkrétně je).

Vše nasvědčuje pouze o politicky hloupém podcenění toho, kam si pan prezident myslel, že až může zajít a promiňte, tohle obsese je, i dyž se na tom neshodneme. A spouštěče jeho obsese?

Domnívám se, že je přímo posedlý, ostatně jako jeho vstoupenci, tím, že je nezbytné se okamžitě, nebo alespoň dodatečně mstít druhým, za jejich názor na jeho činy a jednání, přičemž je mu paradoxně úplně jedno, že lidé odsuzují jeho samotného osobně.

Rozumíte tomu, on se klidně neomluví za své vulgarismy, i když se budeme potom oprávněně mnozí domnívat, že je v důsledku toho ještě i bezchrakterní, ale vystartuje po jakémkoli novináři za to, že se správně ptá na jeho politické chyby, kterých si je vědom on i ten novinář a vlastně všichni, kteří to celé sledují u TV, nebo rozhlasu...

"Éééé, podívejte se, pane Moravče..." a kdysi následoval (kolikrát i trefný a vtipný) bonmot, aktuálně už jen nějaké to nízké a trapné osobní invektivum...