Pozměnění přepravních podmínek DPO

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#91

2014-11-10 06:28

JSEM PROTI!!

Nemají to náhodou matky s kočárky zadarmo?? A ještě si budou "vyjednávat" jiné podmínky? Takový kočárek je v případě nehody je v MHD opravdu nebezpečný, není ukotven, zabírá místo za 2-3 lidi (a neplatí, a často některé méně chápavé matky staví kočár tak blbě, že opravdu velmi zavazí a vpřípadě zmíněné nehody může stát lidksé životy..).

Mateřství je snad dobrovolné, ne? Tak jaké mohou čekat ohledy? Pořád nechápu, kde berou matky tu drzost si myslet, že z nich všichni sednou na zadek? Dělají se pro ně dětská hřiště za každým druhým panelákem, v každé vesnici za obrovské peníze, mají slevu na kde co (nebo úplně zadarmo), tisíce dalších zvýhodnění a ústupků. Ano, nejsou všechny matky takové, ale o těch slušných člověk neví, protože jsou ohleduplné a člověk nemá důvod na ně nadávat a třeba do tramvají vůbec nelezou, protože jim je ze svědomí nepříjemné obtěžovat a je to proti zásadám ohleduplnosti.

Matka na mateřské má snad dost času na to, aby "se nějak zařídila", když už někam musí jet, nebo nebrat kočárek, když ví, že pojede mhd. V tomto srovnání maí přednost lidé, kteří cestují do zaměstnání, do školy, v mhd nezaberou více místa, než sami zabírají a hlavně za službu platí! Proč by měli být omezování?? Proč by jim měla být cesta znepříjemňována nějakou bezohlednou rodičkou a jejím vřískajícím potomkem?

Jsem pro to, aby se vstup s kočárkem do tramvaje zakázal úplně! Jak kvůli bezpečnosti, tak kvůli pohodlí platících cestujících.

Samostatnou kapitolou jsou však vozíčkáři, kteří svůj handicap nemají dobrovolný, za to je však uvidíte v tramvaji a mhd velmi vzácně. Když vozíčkáři dokážou dopravu řešit jinak, proč ne matky?

Pravidla zavedená pro jízdu MHD mají své důvody a je nesmysl je měnit, spíš bych viděl větší postihy za nedodržování.

Tato petice mi přijde stejně nesmyslná, bezohledná a arogantní jako bouření kuřáků, že jsou omezováni. Jistě, taky mají možná z části pravdu, ale mnozí si ve své zabedněnosti neuvědomují, že oni jsou těmi, kdo omezuje a obtěžuje ostatní, kvůli své slabé vůli a sobectví.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93 Re:

2014-11-10 07:12:58

#91: -  

 až budeš mít dítě..nutně se budeš muset někam dosta...a NEBUDEŠ  mít jinou možnost jak MHD..a řidič tě vyhodí!...budeš mluvit jinak ;) ...stačí se vžít do situace co se tu řeší a ne plácnout první nesmysle co tě napadne...a ktěm kuřákum...taky ti nikdo nese** před nos kde jaké hnusy co ti nevoní 


Nepřihlášený uživatel

#94 Re:

2014-11-10 07:33:33

#91: -  

 :-D musím se smát tvé totální hlouposti ,,dobrovolné mateřství,, zákaz kočárků úplně, jsi spadl z marsu ne???? Nejdříve jsem nechtěl na tohle reagovat jako určitě spousta dalších lidí, kteří přečetlí tvůj trapný komentář a názor impotenta....

 

Kdyby jsi měl dítě nedejbože dvě jak by jses dopravoval kdyby jsi neměl auto?????? Dost času na MD??? Další pi.... kdyby jsi musel jet na druhou stranu OStravy do školky pro druhé dítě, k lékaři, k rodině jak by jses dopravoval když by jsi to nejraději zakázal???? Jsi totálně mimo

 

další VŠ nezvzdělaný člověk, ty ale člověk nejsi...kdyby děti nebyli jak tady říkáš ,,dobrovolně že ženy rodí,, tak by lid vymřel....

 

jsi zralý na psychiatrii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#98 Re:

2014-11-10 08:46:16

#91: -  

 matky to nemají zdarma, neplatí se pouze za kočárek v případě, že je v něm dítě. matka platí normálně jízdné. alespon takto mi to řeklo už xx revizorů

 

Melsept

#108 Re:

2014-11-10 11:48:32

#91: -  

 Mám takový dojem,že ty jsi se asi nenarodil,když tady plácáš takové nesmysly,tebe zřejmě vytáhlo slunko z pařezu!!!A nosili tě v síťovce,aby jsi nezabíral místo jiným v kočáru!!!To je na ústav.....

 

Míša

#117 Re: hrůzostrašné

2014-11-11 00:04:41

#91: -  Netuším,zda jste vůbec člověkem,o vašem pohlaví se nebudu ,raději vyjadřovat,jelikož je těžko,určitelné,z Vaší strany se musí jednat o nějaký nejapný žert,ve smyslu patentování nedokonalého pokusu o tvorstvo.

Jen narušená bezcitná tzv osoba a s nenávistí k malým dětěm,mladým matkám a skrze zuby trpění postižených,a to evidentně né jen v MHD.Mohu dodat pouze toto,díky bohu že jste rarita co do hnusu charakteru ojedinělá v naší zemi a říkám si,jistě jste nechtěné a neplánované zrozené ,,NĚCO" avšak nepopsatelného slovy.

Tím pádem zatrpklá bytost plná zlosti a odporu ke všem a všemu,jenže Vy,máte odpor k sobě,takže je načase se mít rád a chovat se mile ke všem lidem bez rozdílu,UŽ TAK MUSÍ NESKUTEČNĚ TRPĚT Z VAŠÍ BLÍKOSTI,KAŽDÝ KDO VÁS ZNÁ.Z Vašeho komentáře je mi na zvracení a z Vás osobně taky,poplivat od hlavy k patě málo a k tomu nakopat řit do fialova,hermafrodite.

Doporučení,hybaj šupem někam do izolace mimo lidi,protože se obávám,že by se jednou Vaším přičiněním mohlo stát něco nehezkého,nějaké mamince s dítětěm.Jste přesná vize narušeného nestabilního nepředvídatelného cvoka!!!!!!!!!!

 

Tohle je má odpověd ke komentáři č.91