Pozměnění přepravních podmínek DPO

Míša

/ #117 Re: hrůzostrašné

2014-11-11 00:04

#91: -  Netuším,zda jste vůbec člověkem,o vašem pohlaví se nebudu ,raději vyjadřovat,jelikož je těžko,určitelné,z Vaší strany se musí jednat o nějaký nejapný žert,ve smyslu patentování nedokonalého pokusu o tvorstvo.

Jen narušená bezcitná tzv osoba a s nenávistí k malým dětěm,mladým matkám a skrze zuby trpění postižených,a to evidentně né jen v MHD.Mohu dodat pouze toto,díky bohu že jste rarita co do hnusu charakteru ojedinělá v naší zemi a říkám si,jistě jste nechtěné a neplánované zrozené ,,NĚCO" avšak nepopsatelného slovy.

Tím pádem zatrpklá bytost plná zlosti a odporu ke všem a všemu,jenže Vy,máte odpor k sobě,takže je načase se mít rád a chovat se mile ke všem lidem bez rozdílu,UŽ TAK MUSÍ NESKUTEČNĚ TRPĚT Z VAŠÍ BLÍKOSTI,KAŽDÝ KDO VÁS ZNÁ.Z Vašeho komentáře je mi na zvracení a z Vás osobně taky,poplivat od hlavy k patě málo a k tomu nakopat řit do fialova,hermafrodite.

Doporučení,hybaj šupem někam do izolace mimo lidi,protože se obávám,že by se jednou Vaším přičiněním mohlo stát něco nehezkého,nějaké mamince s dítětěm.Jste přesná vize narušeného nestabilního nepředvídatelného cvoka!!!!!!!!!!

 

Tohle je má odpověd ke komentáři č.91