MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Sator

#9079 Re: Re: Konečně dobrý prezident

2014-11-09 22:15

#9069: - Re: Konečně dobrý prezident 

 Pokud většina národa stojí za Schwarzenbergem, musela by tato "většina" schvalovat takové věci jako oplzlosti Pussy riot, bránění vyšetřování korupce v případě Parkanové (letouny CASA), jeho aféry s milenkama, církevní restituce, podporu Sudeťáků, korupci, ke které se sám přiznal, jeho pravdoláskařský skeče a podporu cikánů, urážky českýho národa, podporu Kosova a nepřímo i islamizace Evropy, důchodovou reformu, zavedení školného, nesmyslný dotace solárních baronů, který podporoval s Bursíkem, spaní v pracovní době, smlouvu ACTA, schválení Eurovalu, ničení obchodních vztahů s Čínou, jeho angažmá v Bilderbergu, potažmo schvalovat jeho skrytýho loutkovodiče Kalouska. Většina bohužel spíše netuší, jakým obrovským zločincem Schwarzenberg je.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9081 Re: Re: Re: Konečně dobrý prezident

2014-11-09 22:20:12

#9079: Sator - Re: Re: Konečně dobrý prezident 

 Važte slova o odvážných mladých slečnách, které dávno předtím, než Putin ukradl Krym a rozpoutal krveprolití na Ukrajině věděli, co je to za odpornou pakáž a jaké důsledky může mít pro svět jeho jednání. Pravoslavná církem s Putinem jen nespolupracuje, je spolupodílníkem na jeho zločinnosti, proto tyto dívky velmi tvrdě zaútočily na hodnoty, které by za normálních okolností měla církev hájit, ale v Rusku je nehájí, dokonce evidentně schvaluje i politické vraždy, které Putin páchá. 


Nepřihlášený uživatel

#9083 Re: Re: Re: Konečně dobrý prezident

2014-11-09 22:23:36

#9079: Sator - Re: Re: Konečně dobrý prezident 

 Když neznáte úlohu politka měl byste nejprve raději zjist jak to je. Politik není od toho, aby obchodoval či udržoval nějako "obchodní vztahy" s kýmkoliv. Politik zastupuje občany státu a své voliče v druhém sledu. První co musí zajistit je bezpečnost občanů, aby je nemohl nikdo ovládat a to lze jedině tak, jak už máme zkušenost, že budeme součastí demokratických států nikoliv těch totalitních, navíc to přímo po politikovi požaduje Ústava, ale ta je komunistovi Milošovi Zemanavi i vám evidentně ukradená, neb jste jí ani jeden evidentně nikdy nečeli. 

ALi

#9102 Re: Re: Re: Konečně dobrý prezident

2014-11-09 23:04:56

#9079: Sator - Re: Re: Konečně dobrý prezident 

 Oba kandidáti v druhým kole byli k poblití. Zeman je to stejné co Klaus, jen trošku ohroublý, rétorikou zabírající si "levicové" spektrum voličů. To měli takto s Vaškem jasně rozděleno. Schwarzenberg, to je ale jiné eso. Nacista, havlista, zastánce němců kteří se nikdy nevzdali nároků na naši zem a přivrženec katolického tmářství. Tudíž jsem chtě nechtě volil tu svini Zemana, menší zlo.