MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9069 Re: Konečně dobrý prezident

2014-11-09 21:49

#9067: - Konečně dobrý prezident 

 Pokud většina národa stojí za Zemanem, musela by tato "většina" schvalovat takové věci jako jeho nestoudné lhaní o privatizaci MUS, porušování zákona o přímé volbě jak délkou kampaně tak i podivným financováním. Také by ona "většina" musela schvalovat vedle něj takové kreatury jako je Nejedlý, Mynář či Kmoníček, také by ona většina musela schvalovat jednání jeho podivné dcerunky a jeho nestoudné lhaní o této kauze, atdl.  Většina bohužel spíše netuší, jak obrovským zločincem Zeman je. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9074 Re: Re: Konečně dobrý prezident

2014-11-09 21:57:14

#9069: - Re: Konečně dobrý prezident 

 Co Vám na to říct.Zabývate se věcmi které nejsou prokázané,drby ,které snad běžné lidi nezajímají.Nepřináší nám žádnou přidanou hodnotu.Je asi ve Vás zloba,kterou nedokážete ze sebe vypudit.Skuste se na svět dívat s optimismem,bez nenávisti,která Vám asi zakalila zrak a bude Vám jistě lépe a tím budete chápat i jiné.

Sator

#9079 Re: Re: Konečně dobrý prezident

2014-11-09 22:15:28

#9069: - Re: Konečně dobrý prezident 

 Pokud většina národa stojí za Schwarzenbergem, musela by tato "většina" schvalovat takové věci jako oplzlosti Pussy riot, bránění vyšetřování korupce v případě Parkanové (letouny CASA), jeho aféry s milenkama, církevní restituce, podporu Sudeťáků, korupci, ke které se sám přiznal, jeho pravdoláskařský skeče a podporu cikánů, urážky českýho národa, podporu Kosova a nepřímo i islamizace Evropy, důchodovou reformu, zavedení školného, nesmyslný dotace solárních baronů, který podporoval s Bursíkem, spaní v pracovní době, smlouvu ACTA, schválení Eurovalu, ničení obchodních vztahů s Čínou, jeho angažmá v Bilderbergu, potažmo schvalovat jeho skrytýho loutkovodiče Kalouska. Většina bohužel spíše netuší, jakým obrovským zločincem Schwarzenberg je.