MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jirka

#8865 mně to fakt nedá, musím odpovědět :-)

2014-11-09 18:10

#8836: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Jestli jste hrdým vlastencem, tak snad uznáte, že z toho výběru, který byl k dispozici, máme toho nejlepšího prezidenta, kterého jsme mohli mít. A jestli to neuznáta, tak...

Nic ve zlém, pane Santere, padouchu II. kategorie, nezdá se vám, že se tady sám pasujete do role toho, kdo určuje, kdo je správným prezidentem ? Skutečně se cítíte být povolán k tomu, abyste rozhodoval o tom, kdo je a kdo není vlastenec ? Opravdu si myslíte, že 45% obyvatelstva nemají právo říkat si "vlastenec". Z čeho pramení tato vaše sebejistota ? Narážím samozřejmě na to, že 45% voličů volilo za prezidenta Karla Schwarzenberga. Je to sice méně, než měl Zeman, ale je to nezanedbatelný počet. A ti všichni, podle vás, nemají právo považovat se za vlastence ? Jste poměrně netolerantní.

Odpovědi

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8877 Re: mně to fakt nedá, musím odpovědět :-)

2014-11-09 18:21:34

#8865: Jirka - mně to fakt nedá, musím odpovědět :-) 

 Nezdá se mi to. Já totiž netvrdím, že je Zeman správným prezidentem (maximálně tak napíšu, že podle mého názoru je správným prezidentem), já tvrdím, že je prezidentem zvolený většinou ve volbách.

Nejsem povolán k tomu, abych určoval, kdo je vlastenec, ale jsem povolán k tomu, abych určoval, kdo je nebo není vlastenec podle mě.

"Je to sice méně, než měl Zeman, ale je to nezanedbatelný počet."

Toto myslíte vážně, nebo jako vtip? Volilo ho méně lidí než Zemana, proto se nemohl stát prezidentem, tím se stává ten, kdo získá více hlasů. A ano, já si myslím, že ten, kdo volil K. S. není vlastenec. Je to můj názor, nikomu ho necpu. Podle mě vlastenec nemohl, pokud slyšel jeho vyjádření k Benešovi a chování k veteránovi z 2. sv. války (jméno mi vypadlo, omlouvám se), někho takového volit. Podle mého názoru ho nemohl volit ani někdo, kdo se cítí být Čechem či Moravanem, aniž by byl vlastencem. A že zřejmě ani neuměl hymnu, nebo možná dodnes neumí, to nechám stranou.