MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

prokouklý/dospělý Čuk (bez Geka)

#8849 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 17:57

#8816: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jen mi nejde do hlavy, že už dávno nejsi v tom ráji na zemi, v té zemi neobyčejné kulturní úrovně a žádné dekadence, kde "psové štvavé protiruské propagandy" jsou všichni zavřeni v "psincích" na Sibiři (mimochodem, soudruhu jsi zapomněl, že "psovi psí smrt!" je naše osvědčené komunistické heslo), zkrátka v té zemi, kde zítra znamená včera. Zemi, obývané inteligentním národem, který do pokladnice lidstva vložil takové perly své vynalézavosti, jako jsou láptě, chlebnyj kvas a matrjošky (další skvělé objevy viz nezapomenutelná kniha Čtení o ruských a sovětských vynálezcích).

Ledaže .... ledaže bys tu soudruhu plnil ÚKOL: vytvořit osvědčenou pátou kolonu rusáckých prdelvlezů a kolaborantů. Pak tě chápu: na Západě (dekadentním) bez ruských ti-ti-ti (ňák dochází, ničemní Američané tlačí cenu plynu a nafty dolů, teď ty sankce, co jsou k smíchu....) už nejsou plné ulice demonstrantů proti imperialismu, za Rusko a jeho "mír".... Tak třeba to zkusit v Čechách. On takový český blbec je přece jen levnější...i když jeho podpora není přece jen to, co podpora v ulicích Paříže či New Yorku.... Ale nemusí pršet, stačí když kape, že soudruhu?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8853 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 18:01:13

#8849: prokouklý/dospělý Čuk (bez Geka) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

A proč ty nejsi už dávno v tvých oblíbených jú-es-ej, když je to taková výspa všeho, co tak miluješ a obdivuješ? Že by nám tu něco neštimovalo?