MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Říman

#8811 Ano, pozor na estébácké zločince mezi námi.

2014-11-09 16:51

#8798: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jistě, to je správná odpověď komunisticko-estébáckého zločince. Buď zavřít do kriminálu (nebo rovnou pověsit na šibenici), nebo, když je doba "tání" (nebo se svět více zajímá) tak alespoň zavřít do blázince.

"Kopete" za Zemana? Asi do takové sestavy někdo takovýchto názorů dobře pásne...

Odpovědi

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8813 Re: Ano, pozor na estébácké zločince mezi námi.

2014-11-09 16:56:30

#8811: Říman - Ano, pozor na estébácké zločince mezi námi. 

 Kde vidíte zavírání do kriminálu, věšení na šibenici nebo zavírání do blázince? Já vás jen upozorňuji na to, že odmítání reality a vytváření si své vlastní vede k nepříjemným duševním poruchám, případně k poruchám osobnosti. A jestli popíráte, jako občan ČR, předtím občan ČSSR (jestli jím jste, respektive byl), že prezident ČR není vaším prezidentem a nikdy jste nežil v Československé socialistické republice, tak si vytváříte svou realitu. Nic víc.

Nekopu za nikoho, mně se Zemanův slovník z minulé neděli nelíbil. To je asi překvapení, že? Jestli za někoho nebo za něco kopu, tak za zdravý rozum.

Jestli jako komunisticko-estebácký zločinec odpovídáte správně netuším, nejsem kádrovák, to ponechám jiným, které to baví, a dokážou druhé šmahem jako komunisticko-estebáckého zločince rozpoznat.