MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel

#8698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 11:00

#8688: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Stačí, když o těch fašistech a banderovcích víte všechny podrobnosti Vy a nebudu Vám v tom odporovat, že na Ukrajině jistě operuje i nemálo na vládě nezávislých bojůvek.

Psal jsem jinde, že je Ukrajina podle posledních politologických studií, opravdu na pokraji občanské války (hodně bude záležet na schopnosti jejich vlády zajistit lidem alespoň základní potřeby pro život), přičemž je rozumné to brát vážně a čelit tomu co nejúčinněji, jinak bude fakt velký problém na světě.

Bylo by rozumné se ptát, kdo má lví podíl na aktuální situaci Ukrajiny? A také, abych se vrátil k tématu této diskuze k Petici, kdo podporuje síly, které už dokázaly Ukrajinu dostat až na okraj ekonomické a vojensko-politické propasti? Kdo u nás v zemi podporuje skutečnou příčinu ukrajinských potíží?

Odkud víte o těch 5 mld. dolarů, kterými USA podvracejí stabilitu Ukrajiny? Snad nemyslíte ty americké vojáky, co okupují anektovaný Krym a bojují na straně separatistů na východní Ukrajině. Nebo máte snad na mysli americké zbraně, kterými jsou separatisté vyzbrojováni a jimiž sestřelují i civilní letadla? Ba ne, Vy musíte myslet na americké velitele, které Washington posílá separatistům, aby je vedli v boji proti pravidelné ukrajinské armádě co nejúčinněji, že jo? Nebo snad myslíte ty americké "humanitární" konvoje, které na Ukrajinu vozí zbraně a z Ukrajiny stroje a zařízení a kdoví co ještě?

Dámo, bděte! 

 

Odpovědi

kdemohkradt

#8753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 13:24:42

#8698: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Moc hezky jste to napsal...

Nemohu si při této příležitosti nevzpomenout jak severovietnamské hordy vraždily napalmen a bakteriologickými zbraněmi mírumilovné lidi  v Arizoně, Nevadě a Kalifornii když předtím několik let devastovaly Francii...

Od druhé světové války se hrdinně bašta jedinné správné kdemohkradcie -USA- bránila na svém území útokům cca 130 zemí světa a ubránila se...

Řečeno s klasikem: Odtud potomků spasení...